En Sıcak Konular

Rusya'dan gelen SMS Bodrum'u alarma geçirdi

5 Ekim 2008 21:13 tsi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde intihar etti sanılan ve oturduğu evin kapı camı kırılarak içeride aranan Hüseyin Kayan'ı, balıkçı tezgahının başında gazeteciler buldu.

Edinilen bilgiye göre; Türkuyusu Mahallesi Gökçeler Sokakta akşam üzeri yaşanan olayda, balıkçılık yaptığı öğrenilen Hüseyin Kayan'dan (49) haber alınamadığı ve evinde ilaç içerek intihar etmiş olabileceği ihbarını olan polis harekete geçti. Olay yerine gelen polise ihbarı yapan komşusu telefonuna, söz konusu kişinin birlikte yaşadığı ve şuan da Rusya'da bulunan bayan arkadaşından sms geldiğini söyleyip sms'i polise gösterdi.

 "Bizim eve bir bakar mısınız Hüseyin'e. O bana on tane hap içtim diye yazdı. Ve şimdi telefona cevap vermiyor" yazılı sms'i okuyan polis kilitli olan kapıya vurmaya başladı ancak içerden bir yanıt gelmedi. Bunun üzerine çare kapıyı kırmakta bulundu. Görüşülen ev sahibinin de olurunu alınarak tekme ile kapı kırmaya çalışıldı. Kapı kırılmayınca kapının camı kırılarak içeriye giren güvenlik güçleri içeride kimseyi bulamadı. Polis olayla ilgili tutanaklarını tutarak ev sahibi ve ihbarı yapan kişi ile görüştü. Ancak söz konusu kişinin çevrede izine rastlanmadı.Hüseyin Kayan ile birlikte yaşadığı belirtilen bayanın, ailesinin Rusya'ya yerleşmesi nedeni ile orada doğduğu ve hasta olan babasını ziyarete gittiği ifade edildi.

Teknesi olduğu ve balıkçılık yaptığı öğrenilen Hüseyin Kayan'ı arayan gazeteciler, kendisini ilçe merkezinde deniz kenarında balıkçı tezgahının başında buldu. Kasaları toplayan Hüseyin Kayan; intihar ettiği yönünde polise gelen ihbarı, evinin camının kırılmasını gazetecilerden öğrendi. "Ne intiharı ben buradayım, çalışıyorum, işimi takip ediyorum" diyen balıkçı, kendini gülmekten alıkoyamadı. Bu sırada "Ne yapıyorsun aşkım? " diye Rusya'daki bayan arkadaşından sms gelen Hüseyin Kayan, ortada bir yanlış anlamanın olduğu düşündüğünü söyledi.

"Arkadaşımın Türkçesi çok iyi değil. Bu nedenle yanlış anlaşılma yaşanmış olabilir" diyen balıkçı isminin Filiz olduğunu belirttiği arkadaşına şunları ifade ettiğini söyledi. "Başım ağrıyor ilaç içtim. Ben yatıyorum. Bir saat sonra kalkıp denize gideceğim dedim" dedi. Hüseyin Kayan'ın, olan biteni öğrenen diğer balıkçı arkadaşları da bu durum karşısında tebessüm etti.

iha



Bu haber 692 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,125 µs