En Sıcak Konular

Bu maçın biletleri 5 saatte tükendi

3 Ekim 2008 19:06 tsi
Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile Galatasaray arasında yapılacak maçın biletleri satışa sunulduktan 5 saat sonra tükendi.

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor ile Galatasaray arasında yapılacak maçın biletleri bu gün satışa sunuldu. Bursaspor Atatürk Stadı gişelerinden saat 10.00'da satışa sunulan maç biletleri kısa sürede tükenirken, taraftarlar bilet bulamamaktan şikayet etti. Bilet gişeleri önünde oluşturdukları uzun kuyruklarda saatlerce bekleyen taraftarlar, yalnızca kale arkası biletlerinden kaldığı cevabını alınca tepki gösterdiler.

VIP A-B, VIP C, Kapalı A-B-C, Maraton ve yeni maraton ile Kapalı kale arkası biletlerinin 5 saat içinde satıldığını öğrenen Bursasporlu taraftarlar bilet bulamadıklarını belirterek yönetimin bu konuya bir çözüm bulmasını istediler.

Biletix İnternet sitesi ve çağrı merkezlerinden bu maç için bilet satışının yapılmaması nedeniyle yeşil-beyazlı taraftarlar, zaman zaman yağan yağmura rağmen, sabahın erken saatlerinden itibaren gişeler önünde uzun kuyruklar oluştururken, 10.00'da başlayan satışlardan sonra biletler kısa sürede tükendi.

Misafir takım tribünü bilet satışlarının ise maçın oynanacağı 5 Ekim Pazar günü saat 10.00-18.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu girişinde bulunan gişeden satılacağını bildiren yetkililer, şu ana kadar basılan toplam 12 bin biletin 11 binden fazlasının satıldığını belirttiler. 19 bin kapasiteli stadın en az 20 bin kişiyi ağırlayacağını anlatan yetkililer, maç günü bir çok taraftarında stadın dışında kalacağını belirttiler.

Gişe yetkilileri ise, biletlerin tamamen tükendiğini belirterek, "Basılan 12 bin biletin tamamı bu gün tükendi. Statta maç günü en az 20 bin kişinin olacağını umuyorum. Sabah 10.00'da başlayan bilet satışları 5 saat içinde tükendi. Normalde maç gününe kadar devam edecek olan bilet satışları şuan itibari ile tükendi." şeklinde görüş belirttiler.

Ayrıca Bursaspor taraftarları Galatasaray maçını kazanacakları şeklinde iddialı konuşurken, "Bu maçı mutlaka kazanmamız lazım. Bu mazı kazanırsak eğer üst sıralar için ididalı duruma geliriz. Ancak Galatasaray maçını kazanamazsak eğer kazanılan maçların bir anlamı kalmayacağı gibi, üst sıralar içinde iddiamız kalmaz." şeklinde görüş belirttiler.

Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatları şu rakamlar arasında değişiyor; "VIP A-B: 165 YTL, VIP C: 110 YTL, Kapalı A-B-C: 110 YTL, Maraton ve yeni maraton: 33 YTL, Kapalı kale arkası: 22 YTL, Açık kale arkası: 22 YTL ve Misafir tribün: 22 YTL

 

(CİHAN)
 



Bu haber 563 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,921 µs