şok iddialar!.. | " /> şok iddialar!.. | "/>

En Sıcak Konular

CHP ve Eken hakkında şok iddialar!..

1 Ekim 2008 16:35 tsi
CHP ve Eken hakkında şok iddialar!.. Eski bakan Fikri Sağlar'dan CHP ve Korkut Eken hakkında şok iddialar...

Eski bakan Fikri Sağlar'dan siyasetteki Ergenekon için şok iddia: Korkut Eken istedi, CHP beni ihraç etti.


Siyasette 'derin' yapılanma

Eski bakan ve Susurluk Komisyonu üyesi Fikri Sağlar, Ergenekon'un siyasetteki rolüyle ilgili şok bir iddia ortaya attı. CHP'den ihraç edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Sağlar, konuyu 'derin' yapılanmaya bağladı. Sağlar, Korkut Eken'in bir sözünden sonra ihraç kararının geldiğini söyledi.

'Parti cevap veremiyor'

Fikri Sağlar, Eken'in kameralara "Bizim ceza almamızı sağlayan Fikri Sağlar'dır. Onunla hesaplaşacağız" dediğini hatırlatırken, "Bu sözden sonra CHP ihraç edilmem için çalışma başlattı. İhraç edilmemin gerekçesini parti yetkililerine sorun, cevap veremiyorlar" diye konuştu.

'Eken istedi, CHP ihraç etti'

Eski vekil Sağlar'dan Ergenekon'la ilgili şok iddia: 'Derin' yapılanmanın, siyasette de uzantıları var. Korkut Eken istedi, CHP de ihraç edilmem konusunda çalışma başlattı.

Eski milletvekili ve Susurluk Komisyonu üyesi olan Fikri Sağlar, Ergenekon'la ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. CHP'den ihraç edilmesiyle ilgili inanılmaz iddialarda bulunan Fikri Sağlar, bunu "derin" yapılanmaya bağladı. Sağlar, şunları söyledi: 6 No'lu Devlet Güvenlik Mahkemesi, Susurluk'ta, devlet içinde bir çete yapılanması olduğunu, bu çetenin liderinin de Korkut Eken olduğuna karar verdi. Bunun üzerine Korkut Eken, kameralara, 'Bizim ceza almamızı sağlayan Fikri Sağlar'dır, biz onunla hesaplaşacağız' dedi. İki gün sonra da partim CHP, benim ihraç edilmem doğrultusunda çalışma başlattı. İhraç edilmemin gerekçesini şimdi CHP'ye sorsanız cevap veremiyorlar.

'Erbakan karşı koyamadı'

Sağlar, kontrgerilla ile ilgili Meclis araştırması açılmasını isteyen siyasetçilerin hiçbirinin, siyaset sahnesinde olmadığına dikkat çekti. Susurluk Komisyonu üyesi de olan eski vekil, Ergenekon'un siyasette uzantıları olduğunu savundu. Sağlar, "Özel kuvvetler komutanlarından biri, 'Parlamento'da her partiden milletvekillerimiz var. CHP içinde bile milletvekillerimiz var' itirafında bulunmuştu" dedi. Bir dönem Kültür Bakanlığı da yapan Sağlar, 28 Şubat'ı da Ergenekon'un gerçekleştiridiğini savundu. Sağlar, Necmettin Erbakan'ın 28 Şubat'a karşı koyamadığı için Ergenekon'un güçlendiğini dile getirdi.

bugün



Bu haber 972 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,975 µs