En Sıcak Konular

Bayramlaşmayan tek parti!

1 Ekim 2008 14:22 tsi
Bayramın ikinci gününde iktidar partisi tüm partiler tarafından ziyaret edildi. Ancak tek bir parti onlarla bayramlaşmaya gitmedi....

Siyasi partiler arasında Ramazan Bayramı dolayısıyla yapılan bayramlaşma çerçevesinde AK Parti'yi, MHP, DSP, CHP, BBP, DP, SHP, Saadet Partisi, ANAVATAN ve Liberal Demokrat Parti (LDP) heyetleri ziyaret etti. DTP daha önce de açıkladığı gibi Ak Parti'ye bayram ziyaretine gelmedi.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki bayramlaşmada AK Parti adına Genel Sekreter İdris Naim Şahin, Ankara Milletvekili Faruk Koca, Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti heyetlerini ağırladı.

AK Parti'yi ilk olarak MHP heyeti ziyaret etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, ziyarette yaptığı konuşmada, gençlik kesiminde ciddi bir işsizlik sorunu yaşandığını ve sanayide kapasite düşüklüğü görüldüğünü savundu. Bal, şunları kaydetti:

''Bunlar tartışılması gerekirken, siyasi zarafeti ve nezaketi de zorlayan bir üslupla hukuk alanında tartışılması gereken yolsuzluk konusundaki tartışmalar halkımızı germiştir. Bu seviyenin siyasi partilerin manevi şahsiyetlerinin hak ettikleri noktada tutulması ve tartışmaları TBMM'de, TBMM Başkanının ortaya koyduğu çerçevede değişiklik yapılmak suretiyle, dokunulmazlıkları da kürsü dokunulmazlığıyla sınırlandırmak suretiyle gerçekleştirmekte fayda var."

''BAYRAMA DENK GELMESİ ŞANS''

ANAVATAN Partisi adına AK Parti'yi ziyaret eden Teşkilat Başkan Yardımcısı Erol Erdem, Türkiye'de iklim olarak soğuk rüzgarların estiğini ifade etti. Erdem, ''ABD'de ekonomide soğuk rüzgarlar esiyor. Bizde bayrama denk gelmesi bir şans oldu. Yoksa bizim borsamız da kötü bir gün yaşayabilirdi. İnşallah yarın bu paket geçer de Cuma günü bir etki yapmaz'' diye konuştu.

ANAVATAN Heyetinin ardından, AK Parti'ye, Genel Sekreter Yardımcısı Mesut Değer başkanlığındaki CHP heyeti ziyarete geldi.

Değer ile AK Parti Genel Sekreteri Şahin arasında kısa bir diyalog geçti. Şahin'in, ''Sizin köken Cizre mi?'' diye sorması üzerine, Mesut Değer, ''Diyarbakır'' yanıtını verdi. İdris Naim Şahin'in, ''Cizrede de Değer'ler vardı'' sözleri üzerine Değer, ''O Sait Değer Paşa, onlar bizim bir kolumuz, akrabamız, Şeyh Sait döneminde...'' dedi.

Mesut Değer, daha sonra gazetecilerin sorusuna ''Sait Paşa o Cizreli, Şırnaklı, biz Diyarbakırlıyız Değerler olarak'' karşılığını verdi. Değer, ''Konuşmanızda Şeyh Sait ismi geçti'' hatırlatması üzerine, ''Yok o ayrı konu'' dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Destici, DP Genel Sekreteri Fevzi Yalçın, SHP MYK Üyesi Atilla Koçer, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ve LDP MYK Üyesi Münür Albayrak başkanlığındaki heyetler de AK Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu.

internethaber



Bu haber 653 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,675 µs