En Sıcak Konular

Fenerbahçe'de 7 futbolcudan kötü haber

1 Ekim 2008 13:32 tsi
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 2. hafta maçında kendi evinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de 5 Ekim Pazar günü Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Samandıra Kamp Merkezi'nde, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmanda dünkü maçta forma giyen futbolculardan Gökhan, Selçuk, Edu, Maldonado, Roberto Carlos ve Kazım yaklaşık 20 dakika süreyle sahada koşup, daha sonra tesislere girdi. Kaleci Volkan Demirel, diğer kalecilerle birlikte ayrı çalışırken, Güiza, Alex, Lugano ve Emre ise antrenmana çıkmadı.

Tedavileri devam eden futbolcular Semih, Josico ve Vederson da bugünkü idmanda yer almadı. Antrenmanda diğer futbolcular koşu ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.

Bu arada teknik direktör Aragones, antrenmana başlarken saha içinde Roberto Carlos ile yaklaşık 10 dakika baş başa bir görüşme yaptı.

ALEX'İN SAKATLIĞI

Dinamo Kev maçında ikinci yarıda omuzuna aldığı darbe sonucu sakatlanarak oyundan çıkan ve hastaneye götürülen kaptan Alex'in omuzunda ödem tespit edildi.

Brezilyalı futbolcunun yapılan kontroller sonrasında omuzunda yırtık veya kırık olmadığı, sağ omuz altında eklem içi ödem tespit edildiği bildirildi.

Antrenmana çıkmayan Alex'in tedavisine tesislerde başlandığı açıklandı. Alex'i kulüp sağlık ekibinin Kayserispor maçına yetiştirmeye çalışacağı öğrenildi.

Antrenmana çıkmayan diğer futbolculardan Lugano'nun sol kasık bölgesi kaslarında zorlanma olduğu, Güiza'nın sağ ayak bileğinde, Emre'nin sol ayak kas grubunda, Vederson'un da sol dizinde ağrıları bulunduğu, bu futbolcuların tedavilerinin tesislerde sürdürüldüğü ifade edildi. Semih ve Josico'nun ise tesislerde fizyoterapist eşliğinde çalıştıkları açıklandı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

aa



Bu haber 462 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,829 µs