En Sıcak Konular

Bayram yolları kana bulandı

28 Eylül 2008 18:26 tsi
Yozgat'taki kazada, bayram için yola çıkan aynı aileden 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Samsun'da otobüs devrildi, 3 kişi öldü. 10 ilden gelen kaza haberleri:

YOZGAT'TA FACİA

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ömer Tüfekçioğlu (34) yönetimindeki 34 EE 5322 plakalı otomobil, E-88 Karayolu'nun Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı köyü mevkisinde şarampole devrildi.

Kazada, otomobilde bulunan Ayşe Tüfekçioğlu (33), çocukları Didem Tüfekçioğlu (10) ve Korkut Tüfekçioğlu (5) olay yerinde öldü.

Yaralanan sürücü Ömer Tüfekçioğlu ile diğer çocukları Dilara Tüfekçioğlu (12) ve Çağrı Tüfekçioğlu (5) Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Ömer Tüfekçioğlu, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ailesiyle İstanbul'dan Sivas'a yakınlarıyla bayramlaşmaya gittiği öğrenilen Ömer Tüfekçioğlu'nun, Sivas'ın Doğanşar ilçesi eski belediye başkanı olduğu kaydedildi.

SAMSUN'DA YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 3 ÖLÜ, 20 YARALI

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Vezirköprü seferini yapan Hüseyin Alınaçık (46) yönetimindeki 34 EH 853 plakalı yolcu otobüsü, Kızılcıören köyü mevkisinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücü Alınaçık, Sezai Ateş (23) ve Mustafa Kozoğlu öldü. Yaralanan Havva (11), Sema (39), Celal (64), Ahmet (15), Fikri (35) ve Havva Zeytinli (39), Recep Doğan (38), Mehmet (15) ve Seza Nur Arslan (11), Sadık Sezer (32), Ferhan Çalışkan (12), Kenan Gün (22), Ramazan Ünal (16), Arslan (25), Erhan Ateş (38) ve Kazım Ceylan, Mehmet Akdağ, Ali Akkaya, Recep ve Kamile Tüzün, Samsun ve Vezirköprü Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

-HİLVAN'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesindeki trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Diyarbakır yönüne giden Ahmet Eryılmaz (44) yönetimindeki 33 ND 541 plakalı otomobil, Hilvan'ın Kırbaşı köyü yakınlarında devrildi. Kazada, araçtaki Zülfiye (38) ve oğlu Şükrü Eryılmaz (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ahmet Eryılmaz ile diğer çocukları Ali (14) ve Mehmet Eryılmaz (12) yaralandı.

Yaralılar 122 Acil Servis ekiplerince, Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ölenlerin cesetleri Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yapan otomobildeki ailenin bayram tatili için Mersin'in Tarsus ilçesinden Diyarbakır'a gitmek üzere yola çıktıları belirtildi.

SAMSUN'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 8 YARALI

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da Ordu yönüne giden Yüksel Demir (32) yönetimindeki 25 D 0235 plakalı minibüs, Dörtyol mevkisinde İdris Akçay'ın kullandığı 55 K 5695 plakalı tırla çarpıştı.

Kazada, yaralanan minibüsün sürücüsü Demir ile aynı araçta bulunan Dursun Şahin (29), Mustafa Şahin (22), Hamdi Şahin (26), Muhammet Şahin (25), Dursun Duman (34), Yakup Yangın (24), İlhan Karadağ (35), İlhan Yiğit (26) ve Necati Çapkın (23), Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan sürücü Yüksel Demir ve Dursun Şahin, sevk edildikleri Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamadı.

YURTTA TRAFİK KAZALARI: 2 ÖLÜ, 4 YARALI

Osmaniye, Muğla, Bursa ve Giresun'da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Osmaniye'de Muhammet A'nın (15) kullandığı 02 AZ 181 plakalı motosiklet, Alibukan Mahallesi'nde eşi Halime Abay ile birlikte yürüyen Ömer Abay'a (59), çarptı. Kazada ağır yaralanan Ömer Abay, kaldırıldığı Özel Yeni Hayat Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Muhammet A'nın, tamircinin yanında çırak olarak çalıştığı ve kullandığı motosikletin de bir müşteri tarafından tamir edilmesi için bırakıldığı öğrenildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Deniz Alp'in kullandığı 48 H 7779 plakalı otomobil, Fethiye'nin Çiftlik yolu kavşağında, yolun karşısına geçmeye çalışan Recep Elmacı'ya (61) çarptı. Recep Elmacı, olay yerinde yaşamını yetirdi. Elmacı'nın cesedi savcılık incelemesinden sonra morga kaldırıldı. Bu arada, kazanın olduğu yere gelen Çiftlik Belediye Başkanı Halil Doğan, Çiftlik yol kavşağında benzer kazaların çok sık olduğunu belirterek, Karayolları Bölge Müdürlüğünü önlem almaya çağırdı.

Bursa'da, Melik Y'nin (28) kullandığı 16 ES 216 plakalı otomobil, Ertuğrulkent Mahallesi'nde kaldırıma çarptı. Kazada yaralanan Melik Y, Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Giresun'un Çıtlakkale Mahallesi Ürün Sokak'ta, Birol Bayraktar (48) yönetimindeki 28 DH 686 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Naci Kaman'a (41) çarptı. Kazada yaralanan Kaman, Giresun Kale Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Cemil D'nin (44) kullandığı 16 SJ 021 plakalı otomobil, Balıkesir Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Ayaz'a (56) çarptı. Kazada yaralanan Ayaz, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bursa'da, Metin Y. (22) yönetimindeki 16 CHM 60 plakalı otomobil, Küçükbalıklı Mahallesi İnönü Caddesi'nde, Tümer Gürkan'ın (32) kullandığı 34 FD 6610 plakalı motosikletle çarpıştı. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Gürkan, ''112 Acil'' ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

TRABZON'DA KAMYONET DEREYE YUVARLANDI: 2 KİŞİ YARALANDI, 2 KİŞİ İSE AKINTIYA KAPILARAK KAYBOLDU

Trabzon'da, bir kamyonetin dereye yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı, 2 kişi ise akıntıya kapılarak kayboldu.

Alınan bilgiye göre, Vakfıkebir ilçesine bağlı Fevziye köyü mevkisinde Yaşar Arslan (53) yönetimindeki 61 HF 507 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Fol Deresi'ne yuvarlandı.

Sürücü Yaşar Arslan ve Gençağa Arslan (30), kamyonetin içinden kendi çabalarıyla çıkmayı başardı. Hafif yaralı olan Yaşar Arslan ve Gençağa Arslan, Vakfıkebir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kamyonette bulunan Murat Arslan ile Emine Arslan ise akıntıya kapılarak kayboldu. Jandarma ve sivil savunma ekiplerinin yaptıkları aramalara rağmen Murat Arslan ile Emine Arslan'a ulaşılamadı.

Olay yerinde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

KAMYONETLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kamyonetle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Mehmet Gençtürk yönetimindeki 67 DT 350 plakalı otomobil, Soğanlısu mevkisinde M.T'nin kullandığı 67 NU 919 plakalı kamyonetle çarpıştı.

Otomobil sürücüsü kaza yerinde yaşamını yitirdi. Yaralanan M.T, Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Bu haber 702 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,455 µs