En Sıcak Konular

Bayram yolunda ilk facialar: 9 ölü

28 Eylül 2008 13:49 tsi
Yozgat'taki kazada, bayram için yola çıkan aynı aileden 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Samsun'da otobüs devrildi, 3 kişi öldü. Son haber Hilvan'dan geldi.

Edinilen bilgiye göre, Ömer Tüfekçioğlu (34) yönetimindeki 34 EE 5322 plakalı otomobil, E-88 Karayolu'nun Akdağmadeni ilçesi Abdurrahmanlı köyü mevkisinde şarampole devrildi.

Kazada, otomobilde bulunan Ayşe Tüfekçioğlu (33), çocukları Didem Tüfekçioğlu (10) ve Korkut Tüfekçioğlu (5) olay yerinde öldü.

Yaralanan sürücü Ömer Tüfekçioğlu ile diğer çocukları Dilara Tüfekçioğlu (12) ve Çağrı Tüfekçioğlu (5) Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Ömer Tüfekçioğlu, hastanedeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ailesiyle İstanbul'dan Sivas'a yakınlarıyla bayramlaşmaya gittiği öğrenilen Ömer Tüfekçioğlu'nun, Sivas'ın Doğanşar ilçesi eski belediye başkanı olduğu kaydedildi.

SAMSUN'DA YOLCU OTOBÜSÜ ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 3 ÖLÜ, 20 YARALI

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi öldü, 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Vezirköprü seferini yapan Hüseyin Alınaçık (46) yönetimindeki 34 EH 853 plakalı yolcu otobüsü, Kızılcıören köyü mevkisinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı.

Kazada, sürücü Alınaçık, Sezai Ateş (23) ve Mustafa Kozoğlu öldü. Yaralanan Havva (11), Sema (39), Celal (64), Ahmet (15), Fikri (35) ve Havva Zeytinli (39), Recep Doğan (38), Mehmet (15) ve Seza Nur Arslan (11), Sadık Sezer (32), Ferhan Çalışkan (12), Kenan Gün (22), Ramazan Ünal (16), Arslan (25), Erhan Ateş (38) ve Kazım Ceylan, Mehmet Akdağ, Ali Akkaya, Recep ve Kamile Tüzün, Samsun ve Vezirköprü Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

-HİLVAN'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ, 3 YARALI

 Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesindeki trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Diyarbakır yönüne giden Ahmet Eryılmaz (44) yönetimindeki 33 ND 541 plakalı otomobil, Hilvan'ın Kırbaşı köyü yakınlarında devrildi. Kazada, araçtaki Zülfiye (38) ve oğlu Şükrü Eryılmaz (8) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ahmet Eryılmaz ile diğer çocukları Ali (14) ve Mehmet Eryılmaz (12) yaralandı.

Yaralılar 122 Acil Servis ekiplerince, Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada ölenlerin cesetleri Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza yapan otomobildeki ailenin bayram tatili için Mersin'in Tarsus ilçesinden Diyarbakır'a gitmek üzere yola çıktıları belirtildi.

aa



Bu haber 613 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,546 µs