En Sıcak Konular

Kutan'ın 'Bırakıyor musunuz' sorusuna cevabı!

26 Eylül 2008 23:16 tsi
Parti çalışmaları için geldiği Kocaeli'de, partisince düzenlenen iftar yemeğine katılan Saadet lideri Kutan'a 'Siyaseti bırakıyor musunuz' sorusu geldi.

Kutan burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasındaki polemikleri eleştirdi. Çözümün sadece Milli Görüş'te olduğunu söyleyen Kutan, "Siyaseti bırakıyor musunuz?" sorusuna, "Milli Görüşçülerde siyaset, kabir başında son bulur." cevabını verdi.

İftarın yapıldığı salona partililerin "Başbakan Kutan" slonganlarıyla giren Genel Başkan Kutan ilk olarak basına Kocaeli'deki Başkan adaylarını tanıttı. Daha sonra gündeme dair açıklamalarda bulunan Kutan, Başbakan Erdoğan ile Baykalı'ın sürekli kavga halinde olduğunu belirterek, "Salı günleri toplanan parti gruplarında parti liderleri konuşma yapacakları 1 saat süreyi ülke meselelerine ayıracakken, karşı partinin liderine bağırıyor." dedi.

Bütün bunların Türkiye'yi adım adım gerginliğe sürüklediğini öne süren Kutan, bundan vazgeçilmez ise Türkiye'nin kamplara ayrılabileceği uyarısında bulundu. Bu tür gerginliklerin bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğinin altını çizen Kutan, halkın artık kavga ve gürültüden bıktığını vurguladı.

Aydın Doğan ile Başbakan Erdoğan arasında restleşmeye de değinen Kutan, halkın bunları dinlemeye mecbur bırakıldığını belirterek, bu olayların ülkeyi gerçek gündeminden uzaklaştırdığını söyledi.

Kutan, konuşmasının ardından yöneltilen genel başkanlığı bırakıp bırakmayacağı yönündeki soruya, "Olur mu, siyaset, Milli Görüşçülerin emekliliği siyasetten kabirde başlar" ifadesiyle cevap verdi.

aa



Bu haber 579 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,817 µs