büyük tehlike atlattı! | " /> büyük tehlike atlattı! | "/>

En Sıcak Konular

Başbakan Erdoğan büyük tehlike atlattı!

26 Eylül 2008 21:14 tsi
Başbakan Erdoğan büyük tehlike atlattı! Erdoğan'ı Allah korumuş! Başbakan camii çıkışından bir kaç dakika önce büyük bir tehlike kapısını çaldı!

Başbakan Erdoğan'ın cuma namazını kıldığı Akabe Camii’nin çıkış kapısına, şiddetli rüzgarın ektisiyle bitişik binanın terasında bulunan metal salıncak düştü. Başbakan’ın çıkmasına bir süre kala yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı için gittiği camide tehlike atlattı. Milliyet'in haberine göre Erdoğan’ın camide bulunduğu sırada, şiddetli rüzgarın etkisiyle bitişik binanın terasında bulunan iki kişilik metal salıncak caminin çıkış kapısına düştü. Başbakan’ın çıkmasına bir süre kala yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmadı.

Erdoğan, Cuma namazını evinin bulunduğu mahalledeki Akabe Camii’nde kıldı. Ezan okunduktan sonra evinden çıkan Erdoğan, 300 metre uzaklıktaki camiye makam aracı ve korumalarıyla geldi. Yoğun güvenlik tedbirleri dikkat çekerken, namaza gelenler üst aramasından geçirilerek içeri alındı.

Namazın sonlarına doğru korumaların çıkış hazırlığı yaptığı sırada şiddetli rüzgar nedeniyle caminin girişine salıncak düştü. Camiyle arasında 2 metre bulunan 4 katlı binanın terasındaki iki kişilik tenteli metal salıncağın büyük bir gürültüyle korumaların bulunduğu alana düşmesi heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Korumalar saksıları kaldırttı
Olayda şans eseri kimse yaralanmadı. Salıncakla birlikte pencerelerin önünde bulunan birkaç saksı da aşağı düştü, bir çanak anten de kırıldı. Bunun üzerine korumaların uyarısıyla cami tarafına bakan pencerelerin önündeki diğer saksılar ve düşebilecek eşyalar kaldırıldı. Erdoğan, 13.40’ta meydana gelen olaydan 12 dakika sonra camiden çıktı.

Vali Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah’la birlikte namaz kılan Erdoğan, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

internethaber

 



Bu haber 726 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,368 µs