En Sıcak Konular

'Acar' muhabire 'edepsiz' fırçası

25 Eylül 2008 14:16 tsi
'Acar' muhabire 'edepsiz' fırçası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün katıldığı bir kitap fuarında satış reyonunu gezerken bir gazetecinin Deniz Feneri standı ile kendisini aynı karede görüntüleme girişimine sert çıktı: Sen çok akıllısın...

Başbakan Erdoğan, dün Kocatepe Camii’nde teravih namazı kıldı. Erdoğan, namaz sonrasında caminin avlusunda bulunan 27. Kitap ve Kültür Fuarı’nı da gezdi.

Milliyet gazetesinin haberine göre, Milliyet ve Hürriyet muhabirleri Başbakan Erdoğan’ı, fuarda bulunan Deniz Feneri Derneği’nin standıyla aynı karede görüntüleyebilmek için standın önünde bekledi. Erdoğan’ın Deniz Feneri Derneği yerine başka bir standa yönelmesi üzerine gazeteciler de aynı standa gitti. Milliyet ve Hürriyet muhabirleri Erdoğan’ı, arkasında bulunan Deniz Feneri Derneği standıyla aynı karede görüntülerken Erdoğan sinirlendi.

'TERBİYESİZLİK YAPMA'
Erdoğan, Hürriyet muhabirini, “Sen çok akıllısın, ben senin aklını biliyorum. Terbiyesizlik edepsizlik etme çekil kenara. Böyle güzel bir akşamda yaptığına bak” diyerek azarladı. Bunun üzerine fuar alanında bulunan gazeteciler korumalar tarafından dışarı çıkarıldı.

Erdoğan, teravih namazı öncesinde ve sonrasında ziyaret ettiği fuarda, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 5 ciltlik “Kur’an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir” adlı eserden iki takım aldı. Erdoğan aynı stantdan Prof. Dr. Şinasi Gündüz’ün “Yaşayan Dünya Dinleri” adlı kitabını da aldı.

Başbakan Erdoğan, fuarda kendisine Mahir Kaynak ve Ömer Lütfi Mete’nin yazdığı “Erdoğan Operasyonu” adlı kitap gösterilince, “Daha ikinci baskı mı” dedi. Stand sahibinin, “Siz çok kitap okuyorsunuz biliyorum” demesi üzerine Erdoğan, “Nerede, ben okuyamıyorum bana okuyup özet yapıyorlar” dedi.



Bu haber 1,020 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,824 µs