En Sıcak Konular

Erdoğan'ın listesinde kim yok ki?

25 Eylül 2008 08:18 tsi
Erdoğan'ın listesinde kim yok ki? 
Başbakan Erdoğan, Ramazan Bayramı için 250 bin tebrik kartı bastırdı. Erdoğan'ın listesinde sert polemikler yaşadığı her kesimden birçok isim var..

Erdoğan, sık sık gerginlik yaşadığı CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanı sıra AK Parti hakkında kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya, Aydın Doğan ile kavgası nedeniyle sert polemiğe girdiği Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'e de bayram kartı gönderdi.

Başbakan Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle 250 bin kişiye tebrik kartı gönderdi. Erdoğan, tebrik kartı listesi hazırlarken son dönemde gerginlik yaşadığı isimleri de unutmadı. Erdoğan, Doğan Grubu'yla girdiği polemiğe rağmen bu grubun gazetelerini liste dışı bırakmadı. Postaya verilen tebrik kartları arasında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve grubun gazetelerindeki bütün köşe yazarları da bulunuyor.

 

kullan

 

Erdoğan'ın 'bayram nedeniyle küslüğe son verdiği' isimler arasında muhalefet liderleri de yer aldı. CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere tüm liderlere tebrik kartı yollayan Erdoğan'ın listesinde ilginç bir isim dikkat çekti. Erdoğan, imzaladığı tebrik kartlarından AK Parti hakkında kapatma davası açan Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'ya da gönderdi.

Başbakan Erdoğan'ın miting alanında Türk bayrağı önünde el sallarken ve AB bayrağı önünde poz verdiği fotoğrafın yer aldığı bayram kartında, "Ramazan Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik eder, ülkemize ve milletimize huzur ve esenlikler getirmesini dilerim" temennisine yer verildi. Tebrik kartında ayrıca AK Parti'nin "Her Şey Türkiye İçin" sloganı da yer aldı. Tebrik kartında ayrıca Erdoğan'ın iki küçük kız çocuğuyla çekilmiş fotoğrafları da bulunuyor.

ŞEHİT YAKINLARINI VE GAZİLERİ UNUTMADI

Erdoğan, hazırlanan bayram kartlarını devlet protokolünün yanı sıra AK Parti bünyesinde oluşturulan AK İletişim Merkezi'ne (AKİM) başvurarak sorunlarını ve şikayetlerini dile getiren vatandaşlara da "bayram kartı" sürprizi yaptı. Erdoğan, onbinlerce vatandaşın yanı sıra parti teşkilatlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve muhtarlara da bayram tebriki yollamaya başladı. Erdoğan'ın bayram kartlarının dağıtımını AK Parti Halkla İlişkiler Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren AKİM gerçekleştiriyor.

Erdoğan'ın bayram kartı gönderirken özellikle kendisine kart yollayanlara öncelik verdiği bildirildi. Kartlar, AK Parti il, ilçe, belde ana kademe, kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları, siyasi parti liderleri, valiler, kaymakamlar, yüksek yargı mensupları, rektörler, gazeteciler, köşe yazarları, basın mensupları, mahalle ve köy muhtarları.

Şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşları, sendikalar, dernekler, odalar, vakıflar, gönüllü teşekküller, işçi ve memur sendikaları, şehit aileleri ve gazi dernekleri. Esnaf odaları, ziraat odaları, üretici birlikleri, sanayi ve ticaret odaları, meslek birlikleri, kadın dernekleri, gençlik dernekleri, insan hakları dernekleri ile Kıbrıs'taki dernek ve sendikalara gönderildi.

haber7



Bu haber 480 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,273 µs