En Sıcak Konular

G.Saray'a iyi haber geldi!

24 Eylül 2008 10:49 tsi
Tedavileri tamamlanan ve takımla idmanlara çıkmaya başlayan Arda, Mehmet Topal, Sabri, Hakan Balta ve Aydın bu hafta forma giyebilecek.

Sakat futbolcu sayısının çokluğu nedeniyle kadro kurmakta sıkıntı yaşayan G.Saray'a, iyi haber geldi. Kulüp doktoru Mehmet Kurdoğlu, Arda Turan, Mehmet Topal, Sabri, Hakan Balta ve Aydın'ın tedavisinin tamamlandığını, görev verilmesi halinde bu hafta Konyaspor ile oynanacak karşılaşmada forma giyebileceklerini açıkladı. Kurdoğlu Ümit Karan ile Nonda'nın durumlarının iyiye doğru gittiğini kaydetti. Bu iki futbolcunun yarın yapılacak idmanlara çıkarılabilmesi halinde hafta sonu oynanacak maçta forma giyebilecek duruma geleceğini ifade edildi. Skibbe'nin bu iki futbolcuyla özel ilgilendiği kaydedildi.

HAKAN-SABRİ SEVİNCİ

Adeta revire dönen sarı-kırmızılı takımda 12 olan sakat futbolcu sayısının 7'ye düşmesi teknik direktör Michael Skibbe'yi biraz olsun rahatlattı. Bellinzona ve Kocaelispor maçlarını kazanmalarına rağmen sakat oyuncu sayısının çokluğu nedeniyle özellikle sağ ve sol kanatta sıkıntı yaşayan Skibbe, Hakan Balta ve Sabri'nin iyileşmesi ile derin bir nefes aldı. G.Saray bu hafta Konyaspor maçında orta sahada yokluğunu büyük ölçüde hissettiği Mehmet Topal ve Arda'ya kavuşacak. Sarı-kırmızılılarda Ümit Karan'dan sonra Nonda'nın da sakatlanması, Yaser alternatifini gündeme getirdi. Skibbe'nin bu iki oyuncunun yetişmemesi halinde Konyaspor karşısında forvette Milan Baros'un yanında Yaser'i oynatmayı planladığı öğrenildi.

Elvan tam bir G.Saray hayranı

29. Olimpiyat Oyunları'nda iki gümüş madalya birden kazanarak Türk olimpiyat tarihine geçen milli atlet Elvan Abeylegesse, G.Saray taraftarı olduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün cumartesi günü çıkacak sayısına konuşan Elvan, G.Saray'ı tuttuğunu ve maçları evinde sarı-kırmızılı formayla izlediğini söyledi. Elvan Etiyopya'dayken G.Saray'ı tanıdığını da vurguladı.

Yaser Skibbe'den görev bekliyor

G.Saray'ın Kartalspor'dan transfer ettiği Yaser Yıldız, büyük bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu formayı alabilmek için çok çalıştığını söyledi. Ümit Karan ve Nonda'nın sakat olması nedeniyle Konyaspor maçında oynama ihtimali beliren genç futbolcu, “20 yaşındayım ve kendime güveniyorum. Takımda çok fazla yıldız var. Formayı almak için çok çalışıyorum. Hocam görev verirse onu muhçup etmeyeceğime inanıyorum' dedi.

Bellinzona-Konya biletleri satışta

G.Saray'ın, 2 Ekim'de UEFA Kupası'nda İsviçre'nin Bellinzona takımıyla ve 28 Eylül'de ligde Konyaspor'la oynayacağı maçların biletleri satışa çıktı. G.Saray yönetimi iki maça da aynı tarifeyi uyguladı. Biletix gişelerinden satıldığı bildirilen biletlerin fiyatları şöyle:

Numaralı Grup 1..: 200 YTL, Numaralı Grup 2..: 150 YTL, Kapalı Alt Grup 1: 200 YTL, Kapalı Alt Grup 2: 150 YTL, Yeni Açık Alt....: 30 YTL, Yeni Açık Üst....: 30 YTL, Eski Açık........: 30 YTL.

samanyoluhaber



Bu haber 606 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,707 µs