En Sıcak Konular

CHP'ye sürpriz transfer!

22 Eylül 2008 08:08 tsi
CHP'ye sürpriz transfer! Partiler yerel seçimler öncesi yeni flaş adaylar ve transferler peşinde. Yerel seçimlerde ilk transfer atağı CHP'den geldi.

Mesut Yılmaz’ın kuzeni CHP’li oluyor 
 
CHP'den yerel seçimler için transfer atağı. CHP Yerel Yönetimler Komisyonu bayramdan sonra da transferlerin devam edeceğini söyledi

CHP, yerel seçimler yaklaşırken başarılı isimleri transfer için atağa geçiyor. CHP Yerel Yönetimler Komisyonu çalışmalarını sürdürürken, Türkiye’nin çeşitli yerlerinden başarılı belediye başkanlarının partiye transfer edileceği belirtiliyor. Bayramdan sonra gerçekleştirilecek olan katılım töreninde, İstanbul’dan dört belediye başkanının CHP’ye katılacağı öğrenildi.

Bu belediye başkanları arasında eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın kuzeni, İstanbul Ömerli Belde Belediye Başkanı Erdal Yılmaz’ın da olduğu ifade edildi. Yılmaz’ın, ANAP’tan istifa ederek partiye katılacağı ve CHP’nin adayı olarak seçimlere gireceği belirtildi. Bayram sonrası CHP’ye katılacak isimlerden birinin de eski bakanlardan Ercan Karakaş olduğu ifade edildi. İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile görüşen Karakaş’ın yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için nabız yokladığı da öne sürüldü.

Karayalçın’la temas

İstanbul’da ANAP’tan istifa ederek, CHP’ye katılacağı belirtilen diğer belediye başkanları ise şunlar: Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgül, Eyüp Göktürk belde belediye başkanı Mustafa Gül ve Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Sipahioğlu.

Bu arada ismi CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen SHP lideri Murat Karayalçın ile temas kurulduğu da öğrenildi. Vatan'ın sorularını yanıtlayan Murat Karayalçın ise resmi bir teması olmadığını söyledi ve “Ben değil ama bazı partili arkadaşlarım CHP’liler ile görüşüyorlar. CHP ile SHP arasında güzel dostluklar var. Zaman zaman bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapıyorlardır” dedi. Baykal’ın ise kurmaylarına bu konuda, “Bu yönde taleplerin olduğunu görüyorum. Ancak benim bir temasım yok. Bunlar kişisel talepler” adeğerlendirmesini yaptığı öğrenildi.

 



Bu haber 635 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,388 µs