En Sıcak Konular

'Yeter ki millet kazansın'

21 Eylül 2008 15:28 tsi
'Yeter ki millet kazansın' Başbakan Erdoğan, gündem yaratan açıklamalarını bugün de sürdürdü. Erdoğan'ın konuşmasından satır başları...

Partisinin Kağıthane kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin tüm insanlarına çağrı yaptı. Erdoğan, İstanbul trafiği için 3 müjde daha verdi.     

Başbakan Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

"Bu coşkun bu heyecanın kaynağı sizlerin vatan ve millet sevgisiyle çarpan kalplerinizdir. Sizin tertemiz yüreklerinizdir. İşte o temiz yüreklerden çıktı AK Parti. İşte o temiz yüreklere layık olmaya gayret ediyoruz. 6 yıldır gece gündüz çalışıyoruz.
 
Biliyorum ki AK Parti Türkiye’yi sahiplendiği için sizlerde AK Parti’yi sahipleniyorsunuz. AK Parti Türkiye’nin hukukunu koruduğu için sizlerde AK Parti’nin hukukunu koruyorsunuz. AK Parti Türkiye’yi, İstanbul’u, Kağıthane’yi mamur hale getirdiği için sizlerde bu çatı altındasınız.

Kardeşlerim bu hareket sizin hareketiniz. Bu misyon sizin vizyonunuz. Bu kimlik sizin kimliğiniz. Bu mücadele bin yıldır muhabbetle inançla sevda ile akılla bilimle tecrübeyle yoğrulan bu toprakların ruhuna sahip çıkma mücadelesidir.
 
Bu ülkeye bu kimliğe bu tarihe sadakat ile sahip çıktığınız için bu aziz milletimizin layık olduğu hizmete AK Parti kadroları talip olup bu görevi yerine getirdiği için sizi kutluyorum.
 
Kağıthane belediyemizin sloganı var. O da ‘Zamanı hizmete dönüştürmek’ bu slogan bizim hizmet felsefemize uygun bir slogandır. İnsanın üzerindeki en büyük mükellefiyet zamanın hakkını vermektir. Zamanı israf eden kimsenin ne kendine ne de topluma faydası vardır. Bizim üzerimize düşen durmadan hizmet ederek milletimizin refah seviyesini yükseltmektir. Bütün şehirlerimizi kaldırarak, Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır. Bu yüzden kaybedecek tek bir saniyemiz bile yok diyoruz.

Türkiye kazanımlarını hiç bir zaman kaybetmeyecek. Hala karamsarlık tohumları ekmeye çalışanlar var. Umutların yeşermesinden rahatsız olanlar var.

Türkiye ekonomisi güven ve istikrar üzerine kurulu... Türk ekonomisi artık sağlam temeller üğzerine kuruldu, bina yükseliyor. Türkiye dünyanın 17. Avrupa'nın 6. büyük ekonomisidir.

Paradan 6 sıfırı attık. Paramıza itibar kazandırdık. Enflasyonu tek haneye indirdik.

Buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Ülkemin tüm insanlarına yapmak istiyorum. Güven ve istikrar çok önemli. Ne olur bu güven ve istikrarı zedelemeyin. Bu istikrar ve güveni zedeleyerek AK Parti'yi seçim sandıklarında mağlup ederiz diye düşünürseniz bu ülke kaybeder. Yeter ki milletimiz kazansın, biz kaybetmeye hazırız dedik.

Genel başkan yardımcıma bana arkadaşlarıma iftira atanlar. Dengir bey, "bu söylediklerini ıspatla ben siyasetten ve vekillikten istifa edeceğim dedi. Eğer ispatlayamazsan ben çekil demiyorum. Çık televizyona "ben şerefsizim, namerdim müfteriyim" de dedi. Ama cevap gelmedi."  CHP'nin karakteri bu. İftira at çamur at, sonra kaç.

Kağıthane çöplükü. Biz Kağıthane'nin çehresini değiştirdik. Bunlar iktidara gelince bir tane şehir tiyatrosu açmadılar diyor. Eline gözüne dursun. Haldun Alagaş Spor tesisinin altına en büyük tiyatro sahnesini açtık. Kağıthane'ye şehir tiyatosu açtık.

Korkuları ellerinen bazı şeyler kaçıyor diye korkuyorlar. Korkmayın ya, her şey Türkiye için. Ak parti mi aman haa.. Yok böyle bir anlayış. Bizi takip etmiyorlar. İzlemiyorlar.

550 bin metrekare parke taşı döşediler. Benim vatandaşımın ayakları çamura değmemeli. Şehircilik altyapı ve kültürel mirasa sahip çıkmaktır. Kağıthanede bir açık hava müzesine dönüştürülmüştür. 141 adet tarihi eser kültür mirasları envanterine kaydedildi. AK Parti zihniyeti yok etmez. Korur. Kulağı olanlar umarız bunları duyor, gözü olnalar umarız bunları görmeye gelir.

Bunlar seçimde herkese cumhuriyet altını dağıttı diyorlar. 16 milyon kişiye bir cumhuriyet altını verdi diyorlar. Böyle bir şey olur muı? Ya bunlar hesap bilmiyorlar ya bunlar matematik bilmiyor. 16 milyon kişiye verilecek altının hesabını yapsalar bunu söylemezler.

Bu yapılanlar İstanbul'a aşık olanların işidir. MARMARAY, MARMARAY, MARMARAY yıllardır konuştular. Biz konuşmuyoruz yapıyoruz. 2011 yılında MARMARAY'ın açılışını yapacağız. Daha sonra inşaallah iki tüp tünel daha yapacağız. Bunu başardığımız zaman lastik tekerlekliler de boğazın altından geçecek. Üçüncü olarak üçüncü köprüyü yapacağız. Ve ağır vasıtaları şehir trafiğinden çıkaracağız.

Onlar ilk ve ikinci köprüye de hayır demişlerdi. Ama kullanıyorlar. Şimdi üçüncü köprüye de karşılar ama onun da kullanacaklar. Olsun be. Yanlışın neresinden dönersek kardır. Bizim yanımızda söylemeselerde bu değişim önemli.

Biz bu başarı tablosunu sadece burada görmüyoruz. Tüm Türkiye'de bu tablo var ve bu tablonun ressamı sizlersiniz.

Nasıl ramazana ulaşmışsak Allah'ın izniyle ramazana da ulaşacağız. Bu bayram bizim birlik ve beraberliğimizin bayramıdır. Herkesi kucaklayacağız.

Omurgalı duruşumuzu sürdüreceğiz. Sessiz yığınların sahibi olmak omurgalı duruşu gerektirir.

Şimdi hedefimiz 16 milyon 1, 16 milyon 2,.... 20 milyon. Bu adam adama markajla olur. Yaptıklarımızı tek tek anlatacağız. Şimdi Mart 2009'da yapılacak seçime hazırlanacağız.

haber7



Bu haber 486 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,155 µs