En Sıcak Konular

Kayseri, işi zora soktu: 1-2

18 Eylül 2008 22:59 tsi
UEFA Kupası 1. Tur karşılaşmasında Kayserispor, Fransız temsilcisi Paris Saint Germain ile kendi sahasında karşılaştı.

Kayserispor, son dakikalarda yediği golle Fransa temsilcisi Paris Saint Germain'e 2-1 mağlup oldu.

86- GOL Toledo

5- GOL Kezman

Ve karşılaşma başladı. Kayserimize başarılar dileriz.

Kayseri Atatürk Stadı'nda Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bernie Raymond yönetecek. Raymond'un yardımcılıklarını Wilco W.A. Lobbert ve Sander Van Roekel yapacak.

Kayserispor'da Puroviç ve Aydın'ın sakatlıkları, Durmuş'un da ailevi mazereti nedeniyle bu maçta oynayamayacak olması PSG sınavı öncesinde can sıkıyor. Sarı kırmızılı ekipte ayrıca Cangele, Ragıp ve Olembe de bu maçta forma giyemeyecekler. Koray'ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

KEZMAN: "ÇOK ZOR OLACAK"

UEFA Kupası 1. tur ilk maçında Kayserispor ile karşılaşacak olan Fransa ekibi Paris Saint Germain'e Fenerbançe'den transfer olan Mateja Kezman, ''Kayserispor maçları her zaman zor geçmiştir. Kayserispor çok yürekten oynuyor. Yarınki maç bizim için çok önemli'' dedi.

KAYSERİSPOR

Souleymanou, Delio Toledo, Aydın Toscalı, Ali Turan, Eren Güngör, Alioum Saidou, Mehmet Topuz, Mehmet Eren Boyraz, Matias Escobar, Julius Aghahowa, Tevfik Köşe

PSG

Mickaël Landreau, Ceará, Zoumana Camara, Mamadou Sakho, Sammy Traoré, Claude Makelele, Stéphane Sessegnon, Jérémy Clément, Jérôme Rothen, Ludovic Giuly, Luyindula

STAT: Kayseri Atatürk

HAKEM: Bernie Raymond

KAYSERİSPOR'UN AVRUPA KARNESİ

UEFA Kupası 1. Turunda Fransa'nın Paris Sanit Germain takımı ile karşılaşacak olan Kayserispor, iki yıl önce Avrupa arenasında başarılı sonuçlar almıştı. Kayserispor tarihinde ilk kez iki sezon önce ligi 5. sırada bitirerek İntertoto Kupası ile Avrupa'da mücadele etme şansı buldu.

İntertoto Kupası'nda Macaristan'ın Sopron takımı ile eşleşen sarı kırmızılı ekip, deplasmanda oynadığı ilk maçta 3-3 berabere kaldı, kendi sahasındaki ikinci maçı ise 1-0 kazanarak rakibini eledi. İntertoto'daki ikinci sınavında Yunanistan'ın FC Larissa takımıyla deplasmanda karşılaşan Kayserispor, deplasmandaki ilk maçta rakibi ile golsüz berabere kaldı. Rövanş maçında ise rakibini 2-0'lık sonuçla yenen Kayserispor, adını UEFA Kupası'na yazdırdı.

Sarı kırmızılı ekip, UEFA Kupası 2. ön eleme turunda, Arnavutluk'un Tiran takımı ile eşleşti. İlk maçını yine deplasmanda oynayan Kayserispor, 2-0'lık galibiyet avantajıyla evine döndü. Kendi saha ve seyircisi önünde bu avantajı iyi kullanan sarı kırmızılılar, rakibin tek golüne karşılık 3 gol kaydederek Avrupa arenasındaki yollarına devam ettiler.

Avrupa'da oynadığı ilk 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Kayserispor, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında, Hollanda ekibi AZ Alkmaar'a deplasmanda 3-2 yenildi. Kendi sahasındaki rövanş maçında 1-1 berabere kalan Kayserispor, bu sonuçla Avrupa arenasına veda etti.

Avrupa'da karşılaştığı 4 takımla da ilk maçını deplasmanda oynayan Kayserispor, 8 maçın 4'ünü kazandı, 3'ünden beraberlikle ayrıldı ve 1'inde yenildi. Kayserispor, 8 maçta kalesinde 8 gol görürken, rakiplerinin kalesini 14 kez havalandırdı.



Bu haber 561 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,826 µs