En Sıcak Konular

Skibbe: Yarın farklı onbirle çıkacağız

17 Eylül 2008 21:14 tsi
Bellinzona maçının oynanacağı stadda basın toplantısı düzenleyen Skibbe, 'Bu maç geleceğimi etkilemeyecek' dedi, ilk onbir için ipucu verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe, yarın akşam Bellinzona karşısında iyi bir sonuçla ayrılarak rövanş maçına rahat çıkmak istediklerini söyledi.

Yarın akşam UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında Bellinzona ile oynanacak karşılaşma öncesinde maçın oynanacağı St. Jakob Park Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Skibbe, ilk maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak Ali Sami Yen'de oynanacak rövanş maçına rahat çıkmak istediklerini ifade etti. Bellinzona ile ilginç bir karşılaşma oynayacaklarını belirten genç teknik adam, "Son derece ilgi çekici bir maç sergileyeceğimize inanıyorum. Galibiyetle veya iyi bir sonuçla bu maçı sonlandırıp Ali Sami Yen'deki rövanşa rahat çıkmak istiyoruz. Eksiklikler sebebiyle Bellinzona karşısında yine farklı bir kadro göreceksiniz." dedi.

Takımda çok fazla sakat ve cezalı olmasına rağmen hiçbir pozisyonda sorun yaşamadıklarını anlatan Alman teknik adam, "Büyük bir rahatlıkla ve mutlulukla söyleyebiliriz ki hiçbir pozisyonda özel sorunumuz yok. Belki sağ bek de yeni bir arkadaşımızı görebiliriz. Rakibimizin Avrupa'da pek tanınmadığı için maçın kolay geçeceğini düşünenler var. Ancak bizim için çok zorlu bir maç olacak. Takım içinde son derece tecrübeli arkadaşlarımız var. Bu karşılaşmada tecrübelerini sahaya yansıtacaklarına inanıyorum." açıklamasını yaptı.

Skibbe, sakatlıklar sebebiyle ilk maçlarda sahaya tek forvetle çıkmak zorunda kaldıklarını dile getirerek, "Ben Bellinzona maçının taktiği konusunda bir şey anlatmak niyetinde değilim. Tek forvetle oynadığımız maçlarda bir kısmında ya sakat ya da oynamaya hazır olmayan forvet oyuncularımız vardı. Bu yüzden tek forvetle oynamak zorunda kaldık." diye konuştu.

Bellinzona karşısında alınacak iyi veya kötü sonucun kendisini etkilemeyeceğine inandığını belirten Skibbe, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Benim bir yıllık kontratım var. Şartlar isteğimiz gibi gelişirse kontratımızı bir yıl daha uzatma konusunda sezon başında anlaşmaya varmıştık. Benim niyetim önce kontratımı tamamlamak. Sonra da uzun yıllar Galatasaray'da görev yapmak. Bu karşılaşmanın benim geleceğimi etkileyeceğini düşünmüyorum."

Takımda çok fazla sakat oyuncu bulunmasını aşırı yorgunluğa bağlayan genç teknik adam, "Bizim bu geniş kadromuzdaki bazı oyuncular geçen yıl çok uzun bir sezon geçirdi. Yaz tatili yapmaya fırsatı olmayan futbolcularımız vardı. Tatil yapan oyuncularla karşılaştırdığımızda bu oyuncuların daha fazla sakatlandığını görüyoruz. Şanssızlığımız bu oyunculardan bizim kadromuzda çok fazla bulunması." ifadesini kullandı.

Skibbe, Bellinzona'yı bir kez izlediğini ve maç kasetlerini izlediğini anlatarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Bundan 10 gün önce Zürih'le oynadığı maçı ben izledim. Maçlarının kasetlerini oyuncularıma izlettim. Ben ve takımım Bellinzona'yı iyi tanıyor olarak sahaya çıkacağız."

haber7



Bu haber 563 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,153 µs