zehir zemberek! | " /> zehir zemberek! | "/>

En Sıcak Konular

Erdoğan yine zehir zemberek!

14 Eylül 2008 14:24 tsi
Erdoğan yine zehir zemberek! Partisinin Şişli kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan, Aydın Doğan'a yönelik sert eleştirilerini sürdürdü...

Başbakan Erdoğan, partisinin Şişli İlçe Teşkilatı'nın 3'üncü Olağan Kongresi'nde yine Aydın Doğan'ı hedef aldı. Çok sert konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyleydi:

DOĞAN GRUBU'NA CEVAP

Aydın Doğan medyasına sesleniyorum. Çııkın iftiranızdan vazgeçin, ya da ne istiyorsanız millet açıklayın. Aydın Doağn'ın paralı silahşörleri var. Akşam üzeri bir yazı kaleme aldılar. Siz Baykal'ın mal varlığının üzerine gitmediniz. Sorarlarsa biz de yazmıştık demek için kerhen küçük bir haber yaptılar. Baykal'ın yarım açıkladığı mal varlığını tam açıklamış gibi benimkiyle kıyasladınız. Araştırmacı gazeteciliğiniz Baykal'a kadar mıydı? Baykal'ın imar rantı sağladığı araziyi Doğan Grubu gazeteleri yok saydı. Baykal'ın gizlenen mal varlığı Milliyet'te yayınlanan iki yazı ile örnek gösteriyorsunuz.

Asım bey Aydın beyin aracıları tarafından arandı. Daha sonra Asım Güzelbey, Aydın Doğan'ı aradı. Yarım saat konuştular. Doğan, Ben bu kadarını bilmiyordum diyor. Bunlar yayınlandı mı. Hani gazetelerinde cevap hakkı. İnternette yayınladık diyorsunuz. İftiralarınızı da internette mi yayınladınız. Şaka yapıyorsunuz. Seni kimse uyarmadı mı. Yayınladığın gazetenin mürekkebi kurumadı. Çarpıtarak eyip bükerek yayınlamak cevap hakkı değildir. Bunu da mı ben öğreteyim sana. Aynı büyüklükte yayınlayacaksın. Radikal'deki haberle geçiştirilerek olmaz.

KAÇAK KAĞIT KONUSU

Bana cevap vermeyi bırakın. Küçük ortaklarına ve SPK'ya anlatın. SPK özerktir biz işlerine karışmayız.

Buradan CHP'ye de selenmek istiyorum. benim SPK Başkanına verilmiş talimatım yoktur. Bunu ispar edemeyen alçaktır, şerefsizdir. Bu kadar açık söylüyorum. Tayyip Erdoğan2ı bu tezgahların içinde göremezsiniz. Baykal önce aynaya baksın öyle konuşsun.

Suçu olanlar cezalandırılsın sözüm nedeniyle bana teşekkür ediyor. işte sizin gazeteciliğiniz bu. Aydın Doğan kendi yazarları ile başedemiyor.

Ders çalışıyoruz. Geçen haftaki Bayrampaşa konuşmamız orada... kendi gazetelerin bunu niye haber yapmadığını sor.

Kalkmış bir de benimle televizyonda tartışma istiyor. Gazetelerine tiraj ve televizyonlarına reyting mi sağlamak istiyorsun. İnsan hiç mi yerini bilmez. Ar damarın bu kadar çatladıysa ben ne yapayım. Bu kadar mıydı diyorlar dün söylediklerim için bazı yazarları. İnsan olanın yerin dibine batmak için çok bile.Karşılığında duyacaklarınızı hesaplayarak cevap verin. Bizim namusumuzu haysiyetimize iftira atanlara da mı vcevap vermeyeceğiz. Hakarete varmayan her türkü eleştirinin başımızdan üzerinde yeri var.

Basın özgürlüğünü ve medyayı kendi çıkarlarına alet olmak isteyenler Türkiye'nin önünde kimse duramaz. Türkiye artık belli bir zümrenin tekelinde değildir. Türkiye artık imtiyazlar ülkesi değil. Rant sağlanacak zümre millettir. Adalet millete sağlanır. Durmadan bu yolda yürümeye devam edeceğiz.

Avcılar-Zincirlikuyu arası 38 dakika.. İşte hizmet bu. Benim bir medya gurubum olsa bura benimdir derim. Bağıra bağıra da söylerim buralar benim diye. Ama yok. Ama AKa parti'nin dğnya görüşünü benimseyen gruplar olabilir. Bunlar her dönemde olmuştur. Biz sadece halkımızdan cesaret alarak bu yola çıktık.

İSKİ yatırımları 4 trilyona ulaştı. Pisliklerden arınmak için bunu yapıyoruz.

Yurdun dört bir yanına yapılan hizmetleri aynı karalılıkla takip ediyoruz.

Ankara'ya gidenler bilir. Meşhur Elmadağ rampaları vardı. Onları kaldırıyoruz. Bir yıl içinda bunu da başarıp halkımızın güvenli bir şekkilde yolculuklarını yapmalarını sağlayacağız. yatımlar devam ediyor. GSMH artmaya devam ediyor. İhracatta 130 milyar doları aştı. Müteahhitlik firmaları arasında Çin, ABD'den sonra üçüncü sıradayız. Artık gündemi belirlenen bir ülke yok gündem belirleyen bir ülke var. Düşman üreten değil dost üreten bir ülke var.

Şişli'yi alacağız başka yolu yok sloganları Erdoğan'ı mutlu etti. "Şişli'nin havası Martta değişiyor" pankartına işaret eden Erdoğan, "burada bir karalılık görüyorum" diyerek yeni seçilecek partilileri tebrik etti ve Şişli'de çalınmadık bir kapı bırakmama talimatı verdi.

haber7



Bu haber 572 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,794 µs