En Sıcak Konular

Ölüm kampına kilit işlemiyor!

13 Eylül 2008 15:34 tsi
Ölüm kampına kilit işlemiyor! Bakanlık tarafından kapısına kilit vurulacağı açıklanan Muzaffer Kuşhan'ın zayıflama kampı, faaliyetlerini sürdürüyor. Nasıl mı?

19 yaşındaki Dila'nın ölümünün ardından Sağlık Bakanlığı tarafından kapanması gündeme gelen Muzaffer Kuşhan'ın zayıflama merkezi faaliyetini sürdürüyor

Kilolarından kurtulmak için gittiği Polonezköy'deki Dr. Muzaffer Kuşhan'ın zayıflama merkezinde geçen pazar günü geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Dila Kurt'un ölümünün ardından başlatılan soruşturma çok yönlü sürüyor. Sağlık Bakanlığı tesisin kapatılmasına karar vermişti. Kararın uygulanması beklenirken dün klinikite herşeyin normal şekilde yürüdüğü gözlendi.

Kapatma kararının yetkili makamlara ulaşmadığı öğrenilirken basın mensupları temizlik yapılan tesise alınmadı. Dr. Muzaffer Kuşhan'ın konuyla ilgili bir açıklama yapmayacağını söyleyen tesis yetkilileri ile görüntü almak isteyen basın mensupları arasında tartışma yaşandı. Bir görevli, basın mensuplarının “Kapatılma kararı hızlı bir şekilde uygulanacak mı?” sorusuna “Hızlandırılması için uğraşıyorsunuz” diye bağırarak tepki gösterdi. Görevliler daha sonra tesise ait olan yolda bekleyen basın mensuplarını tesisin çevresinden uzaklaşmaları için uyardı.

Klinikte halen 40-50 kişinin kilo vermek için bulunduğu, bu kişilerin hiçbir şey olmamış gibi zayıflamak için programlarına aynen devam ettiiği öğrenildi.

 KLİNİK OLDU KONAKLAMA TESİSİ!

SaĞlIk Bakanlığı'ndan izni olmadığı ve hiçbir denetimden geçmediği ortaya çıkan Muzaffer Kuşhan'ın zayılama merkezinde faaliyet, tabela değiştirilerek sürüyor. Dila ölene dek kapısında Kuşhan's Clinic yazan Polonezköy'deki merkezin tabelası “Kuşhan Sağlık ve Konakla Tesisi Ltd.Şti” olarak değiştirildi. Sağlık Bakanlığı'nın faaliyetini durduracağı belirtilen merkezde dün bakanlıktan kimsenin gelmediği ayrıca yoğun bir temizlik faaliyeti içinde olduğu gözlendi.

Bülent Aydoğdu / Vatan
 
 



Bu haber 300 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,009 µs