plan işareti! | " /> plan işareti! | "/>

En Sıcak Konular

Zirve katliamında plan işareti!

12 Eylül 2008 21:35 tsi
Zirve katliamında plan işareti! Zirve Yayınevi cinayetlerinin 11. duruşmasında dinlenen tanıkların verdiği ifadelere göre, cinayetlerin planlandığı yönünde işaretler ortaya çıktı.

Malatya’da Zirve Yayınevi’nde biri Alman 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili davanın 11. duruşması yapıldı. Duruşmanın birinci bölümünde tanıklar Abdullah Mahmut Budaş ile Emre Günaydın’ın kız arkadaşı Turna Işıklı dinlendi.

Tanık Mahmut Budaş, olay öncesi sanıklardan Cuma Özdemir ile konuştuğunu anlattı. Budaş, sanık Özdemir’in kendisine “Malatya’da 49 kilise ev var. Bunlarla ilgili çalışma yapacağız” dediğini söyledi. Tanık Budaş, işin içinde başka kimler var yönündeki soru üzerine sanığın Emre Günaydın’ın adını verdiğini de açıkladı.

YAKINDA ÇOK BÜYÜK BİR OLAY OLACAK
Duruşmanın diğer bir tanığı Mehmet Uludağ, ifadesinde Cuma Özdemir’le olay öncesi konuştuklarını anlattı. Cuma Özdemir’in kendisine “Yakında çok büyük bir olay olacak. Bu olayda iki kişi daha var. Eğer onlar yan çizmezse, olay gerçekleşecek” dediğini söyleyen Tanık, Özdemir’in “Ben sana bir mektup vereceğim.. Bu mektubu polise ya da jandarmaya ver. Aksilik olmazsa olaydan sıyıracağız” dediğini de aktardı.

‘O GÜN SORGUDA OLACAĞIM’ MESAJI
Tanık olarak dinlenen Emre Günaydın’ın kız arkadaşı Turna Işıklı ise Zirve Yayınevi baskınından bir gün önce Emre Günaydın’a buluşmak için mesaj çektiğini anlattı. Tanık Işıklı, Günaydın’dan gelen yanıtta “O gün sorguda olacağım” yazdığını söyledi. Duruşmanın ikinci bölümü öğleden sonra yapılacak.

Yargılanan sanıklar da özellikle Emre Günaydın’ın polisle arasının iyi olduğunu, daha önce işlediği iddia edilen bazı suçlardan dolayı soruşturulmadığını öne sürmüştü.

ntv

 



Bu haber 523 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,166 µs