korkunç iddia! | " /> korkunç iddia! | "/>

En Sıcak Konular

PKK saldırılarında korkunç iddia!

12 Eylül 2008 14:43 tsi
PKK saldırılarında korkunç iddia! Terör örgütü PKK içerisinde bir dönem bulunan Y.T. isimli kişi, son dönemlerde karakollara ve masum insanlara yönelik saldırıların tamamen Ergenekon'u unutturmak için yapıldığını söyledi.

Bitlis'in Mutki ilçesine bağlı Çitliyol köyünden 1993 yılı aralık ayında PKK terör örgütüne katılan Y.T., dağda 8 ay kaldıktan sonra o dönemde çıkan pişmanlık yasasından faydalanarak teslim oldu.
 
Eski PKK'lı Y.T., son günlerde yapılan bütün saldırların gündem değiştirmek amacıyla yapıldığını öne sürdü.
 
ERGENEKON'UN SEYRİ DEĞİŞTİRİLMEK İSTENİYOR

Aynı kişi dağda bulunduğu sıralarda yaşadığı benzer olayları şöyle anlattı: "Dağda olduğum dönemlerde de eğer bir olayın seyri değiştirilmek istenseydi bize hemen haber verilir, biz gereken yerlere gereken eylemleri yapardık. Böylece dikkatler bize dönerken üst düzey yetkilerde istedikleri olayları istedikleri gibi yönlendirirlerdi. Şimdi ise gündemde Ergenekon var. Askerlere ve sivillere yönelik ard arda yapılan saldırılarla Ergenekon'un seyri değiştirilmek isteniyor."
 
İLAÇ VE HİPNOZLA BEYNİ YIKANAN PKK'LILAR...


PKK'da üst düzey yetkiler için Ergenekon'un çok önemli olduğunu, bazı karanlık güçlerin PKK'yı çok iyi kullandığına dikkat çeken Y.T., "İlaç ve hipnozlarla beyinleri yıkanan PKK'lılar verilen her görevi canı pahasına da olsa yapıyor. Son dönemde artan PKK saldırıları ile Ergenekon'u yok gibi gösterip bütün dikkatleri yapılan çatışmalara çevirmek isteyen bir takım insanlar yine PKK'yı 1992'lerde olduğu gibi tekrardan kullanmaya başladı." şeklinde konuştu.
 
'PKK'NIN SALDIRILARI GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN'

Y.T., "PKK'nın, karakollara ve masum insanlara yaptığı her saldırı ülkenin gündemini tamamen değiştiriyor. Demek ki Ergenekon o kadar önemli bir sistem ki yaptıkları her saldırıdan sonra onlarca PKK'lı öldürülüyor. Buna rağmen hala aynı saldırı taktiğinden vazgeçmiyorlar ve hala karakollara ve insanlara saldırıyorlar. Burada devlete büyük görevler düşüyor. Devlet eğer bu yapılan saldırılara dalıpta Ergenekon'u unutmazsa bu gruplar başka yönlere başka taktikler uygulamaya başlayacak." diye konuştu.
 
'CESARET HAPI KULLANDIK'

"Ben de 1991 ve 1992 yıllarında dağdayken gelen, önemli sayılan olaylar ve emirler için bize cesaret hapı denen bir ilaç verilirdi." diyen Y.T., "Bu ilaç kullanıldığında insana ne söylenirse onu yapar, biz ilaç sayesinde günlerce dağlarda aç susuz kalırdık. Hiç umurumuzda olmazdı. Gösterilen hedef yok edilmeden dönülseydi, sanki çok büyük bir hataymış gibi bazıları canlarına kıyardı. Fakat verilen ilacın etkisi geçti mi çok büyük pişmanlık duyar ve biz ne yapıyoruz denilirdi." dedi.
 
CİHAN



Bu haber 682 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,454 µs