En Sıcak Konular

Hafta sonu hava nasıl?

12 Eylül 2008 12:11 tsi
Türkiye genelinde bugünlerde sıcaklıklar günlük değişiklikler gösteriyor, sıcaklıklar bir düşüp, bir yükselecek. Pazardan itibaren yağmur geliyor.

Marmara ve Ege’de sıcaklık yeniden yükselmeye başladı ama pazar günü düşüş var, bugünlerde gribal enfeksiyonları karşı dikkatli olunmalı.

İstanbul’da bugün hava güneşli ve daha sıcak, rüzgar zayıf esiyor. Yarın ise lodostan esecek rüzgar çok bunaltıcı bir havaya neden olacak ama pazar günü serinleme var. Ankara güneşli, hafta sonu daha sıcak olacak. İzmir’de rüzgar hafiflerken nem oranı artıyor, hafta sonu bunaltıcı geçecek. Bursa açık, Adana’da yarın yüzde 40 yağmur olasılığı var. Bugün İstanbul 29, Ankara 31, İzmir ve Bursa 33, Adana 35 derece.

 Marmara Bölgesi’nde iki günlük serinlemenin ardından sıcaklık yine artıyor ve rüzgar bugün zayıf. Yarın ise lodosun etkisi ile çok bunaltıcı geçecek, pazardan itibaren ise önce Trakya’da olmak üzere Marmara’da yağmur olasılığı var. Edirne 32, Balıkesir 33, Kocaeli 30 derece.

 İç Anadolu Bölgesi’nde sıcaklık 2-3 derece artacak, pazar günü daha sıcak geçecek. Geceler ise yine çok serin, bu gece sıcaklık Kayseri’de 9, Eskişehir’de 11 dereceye inecek. Gündüz ise Eskişehir 30, Niğde 28 derece.

 Ege Bölgesi’nde rüzgarın zayıflamasının yanında hafta sonu güneye dönecek olması nem oranı artıracağından, önümüzdeki günler Ege’de çok bunaltıcı olacak. Pazartesi günü ise yağmur olasığılı var. Muğla 32, Kütahya 28 derece.

 Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi: açıklarında görülen yağmurlar bugün Hatay ve Gaziantep çevrelerini, cumartesi günü ise Adana civarını kısa sürelerle etkileyebilir. İki bölgede de sıcaklıklar öğle saatlerinde yüksek hissedilse de artık eylül ortalamalarına daha yakın. Bugün Antalya 30, Diyarbakır 34 derece.

 Doğu Anadolu’da hava açık, hafta sonu sıcaklık biraz yükselecek. Pazar günü Bingöl, Muş, Van ve Erzurum çevrelerinde daha yoğun olarak görülecek bulutlar yağmur bırakabilir. Sıcaklık Erzurum ve Kars’ta gece 4 dereceye kadar iniyor.

 Karadeniz’de kıyılarına iki gündür 30 ila 40 mililitre arasında düşen yağmurlar, bugün kesiliyor. İki gündür bölgede yaşayanları üşüten hava sıcaklığı, hafta sonu yükselecek. Trabzon 25, Bolu 28 derece.

NTV



Bu haber 463 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,729 µs