En Sıcak Konular

Uğur Arslan iddialara ne diyor?

12 Eylül 2008 12:08 tsi
Deniz Feneri Derneği'yle ilgili iddialar hergün gazete manşetlerini süslerken, iddialara Derneğin bugünlere gelmesini sağlayan isim Uğur Arslan ne diyor?

Almanya'da görülen Deniz Feneri Davası, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken, yolsuzluk iddialarının odağındaki derneğin kurucusu ve sunucusu Uğur Arslan, tüm bu iddialarla ilgili ne düşünüyor? Deniz Feneri'nin ekran yüzü dün gece Starhaber'e konuk olup soruları yanıtladı.

Programda figüran doktorlar kullanıldığı yönündeki iddialara Uğur Arslan, "İddiaların ispatlanmasını bekleyeceğim. İspatlananlar üzerine tekrar şapkamı önüme alıp düşüneceğim" dedi.

Almanya'da görülen Deniz Feneri davası Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşerken derneğin kurucularından sunucu Uğur Arslan ilk kez konuştu.

Programın sunucusu olarak olup bitenden her şeyden haberinin olduğunu söyleyen Uğur Arslan, İstanbul dışındaki dernek faaliyetleri ve gönüllerinin ne yaptığından tam olarak emin olmadığını söylüyor.

Uğur Arslan, yaptığı Deniz Feneri programının her türlü iddianın uzağında olduğuna inanıyor.

Uğur Arslan, Alman savcının Deniz Feneri ile ilgili soruşturma başlatmasına, 'Savcının arkasındayım bir yerde yanlış varsa bulsunlar. Bunun ben de arkasındayım bütün Türkiye'de arkasında.."

Arslan, 'hiçbir şeye şahit olmadınız mı,' sorusuna, 'Gözlerimle görmedikçe. ve mahkeme bitmedikçe kimseyi suçlamak istemem. Herkes gibi ben de mahkeme sonucunu bekliyorum" yanıtını verdi.

"Dernek yöneticiliğini neden bıraktınız" sorusu üzerine Uğur Arslan, ""2002'de çekimler nedeni ile Türkiye'nin dörbir yanında dolaştığım için işin derneğin başında duramıyordum" diye yanıt verdi.
"Gözlerimle görmedikçe veya mahkemede suçlu oldukları ispat edilmedikçe kimseyi suçlamak istemem. Ben de mahkeme sonucunu bekliyorum. Mahkeme sonuçlandıktan sonra bazı şeyler konuşulabilir"

İşte Star Haber'e konuşan Uğur Arslan'ın tüm açıklamaları...



Bu haber 571 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,770 µs