En Sıcak Konular

TMSF, 261 taşınmazı satışa çıkaracak

11 Eylül 2008 14:58 tsi
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) 14-15 ekim 2008 tarihlerinde 261 taşınmazı satışa çıkaracak. 2 gün sürecek ihaleler, TMSF Binası'nda yer alan Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

TMSF açıklamasına göre, 14 Ekim 2008 Salı günü saat 9.57 ile 13.47 arasında satışa çıkarılacak taşınmazlar 77, 13.50-13.55 arasında 2, saat 14.00'da açık artırmaya çıkarılacak olan gayrimenkuller 69 adet. 15 Ekim 2008 Çarşamba günü düzenlenecek artırmada yer alacak gayrimenkuller ise 113 adetten oluşuyor.

Taşınmazların 190'ı Tahsilat Dairesi Başkanlığı, 1'i Müflis T. İmar Bankası T.A.Ş. İflas Masası, 1'i Müflis Murat Yüksel İflas Masası, 69'u İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarıldı.

Taşınmazlar; Ordu, Sakarya, Manisa, Kayseri, Hatay, Denizli, Balıkesir, İstanbul, Ankara, Düzce, Mersin, Gaziantep, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Adana, Muğla, Aydın, Antalya, Çanakkale, Yalova, Kocaeli, Kırklareli ve Eskişehir illerinde yer alıyor.


AÇIK ARTIRMADA EN YÜKSEK MUHAMMEN BEDELE SAHİP GAYRİMENKUL


İstanbul Ümraniye'deki 6 milyon 600 bin YTL değerindeki iş merkezi, açık artırmada yer alacak taşınmazlar arasında en yüksek muhammen bedele sahip olma özelliği taşıyor.

Ankara Keçiören'de yer alan 6 milyon 364 bin 800 YTL'lik arsa, Bursa Nilüfer'deki 5 milyon 695 bin YTL tutarındaki fabrika binası ile 4 milyon 700 YTL değerindeki Kayseri Melikgazi'de bulunan iş merkezi de açık artırmalarda yer alacak önemli gayrimenkuller arasında bulunuyor. 2 milyon 20 bin 315 YTL muhammen bedele sahip İzmir Menderes'te bulunan arsa ile 1 milyon 836 bin YTL tutarındaki İstanbul'da yer alan işyeri de yüksek bedele sahip gayrimenkuller arasında yerini alıyor.

910 YTL değerindeki arsa, atışa çıkarılacak taşınmazlar arasında en düşük bedele sahip. 1.200 YTL değerindeki Kırklareli, Merkez'deki tarla, 2.412 YTL tutarındaki Muğla Bodrum'da bulunan 7 adet mesken de düşük değerli gayrimenkuller arasında bulunuyor.

14 ve 15 Ekim saat 10.00'da satışa sunulacak taşınmazların açık artırmalarına katılmak isteyenlerin, her bir gayrimenkul için, tespit edilen muhammen bedelin yüzde 7,5 tutarında teminat yatırmaları gerekmekte. Nakit teminatlar, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Esentepe Şubesi'ndeki 2002621 numaralı YTL hesabına yatırılacak. Bankalar ve/veya Katılım Bankaları tarafından verilen şartsız, kesin ve süresiz nitelikli teminat mektubu veya aynı tutarda Hazine tahvil ve bonoları ve Hükümet'çe belli edilen milli esham ve tahvilat da teminat olarak kabul edilecek. Teminat dekontlarının, en geç satış günü, satış saatine kadar Satış Komisyonu'na teslim edilmesi gerekiyor.

14 Ekim saat 14.00'daki açık artırmada yer alacak gayrimenkulkerin açık teklif alma toplantısına katılmak için ise muhammen bedeli 100 bin YTL'nin üzerindeki gayrimenkuller için 20 bin YTL, 100 bin - 5.001.-YTL arasında olanlar için 5 bin YTL, 5 bin YTL ve altında olanlar için muhammen bedel kadar teminatın, TMSF'nin İş Bankası Balmumcu Şubesi nezdindeki 445220 numaralı YTL hesabına yatırılması ve dekontunun ihale saatinden önce TMSF yetkililerine ibraz edilerek şartname imzalanması ve bayrak alınması gerekmekte.

cihan 



Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,908 µs