En Sıcak Konular

THY, Isparta'ya yakında yeniden uçacak

10 Eylül 2008 17:49 tsi
THY, Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na yeniden uçacak. Ne zaman mı?

Türk Hava Yolları (THY)'nın Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'ndan İstanbul- Isparta seferleri başlatma konusu netlik kazandı. Yakın bir tarihte THY yetkililerinin uçak seferinin başlayacağı tarih, uçuş günleri ve saatlerini bildireceği belirtildi.
THY Genel Müdürlüğü, 27 Kasım 2007'de meydana gelen uçak kazası sonrasında iptal edilen seferlerin yeniden başlatılması konusunda bir süredir çalışma yürütüyordu.

Isparta Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; AK Parti Isparta Milletvekilleri Sait Dilek, Süreyya Bilgiç, Haydar Kurt ile Belediye Başkanı Hasan Balaman ve AKP İl Başkanı Nuri Uzaktaş'tan oluşan heyetin THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ile yaptığı görüşmeden olumlu karar çıktığı belirtildi.

Açıklamada, yakın bir tarihte THY yetkililerinin de katılacağı toplantıda, uçak seferinin başlayacağı tarih, uçuş günleri ve saatlerinin bildirileceği belirtildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Isparta'nın ekonomik ve ticari hayatı bakımından önem taşıyan ve ne yazık ki bir türlü düzene girmeyen Süleyman Demirel havalimanı 10 aylık bir süreden sonra yeniden hareketlenmeye hazırlanıyor. THY, uçak seferlerinin İstanbul'dan Isparta Süleyman Demirel Havalimanı'na tekrar yapılması için THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, Genel Müdür Yardımcısı Ticaret Müdürü Orhan Sivrikaya, Pazarlama ve Satış Başkanı Faruk Çizmecioğlu, Üretim Planlama Başkanı M. Akif Konar ile THY Genel Müdürlük binasında yapılan toplantıda Isparta ve civar iller için müjdeli karar çıkmıştır."

cihan
 



Bu haber 661 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,857 µs