'Doğan'ın kaçak kağıtları' | " /> 'Doğan'ın kaçak kağıtları' | "/>

En Sıcak Konular

'Doğan'ın kaçak kağıtları'

10 Eylül 2008 12:17 tsi
'Doğan'ın kaçak kağıtları' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, CHP Lideri Baykal ve Aydın Doğan hakkında ilk kez konuştu. Fırat, iki ismi de yalancılıkla suçladı ve Doğan'ın görmediği haberleri hatırlattı. İşte 'Doğan'ın kaçak kağıtları'...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Aydın Doğan'ın yayın organlarında yer alan ve CHP lideri Baykal'In ortaya attığı iddialarla ilgili ilk kez konuştu. Fırat'ın sert açıklamaları:

Basında AK Parti'ye yönelik saldırılar had safhaya ulaşmıştır. Aydın Doğan medyasının görmediği haberler. Haberlerin bağımsız habercilikle hiç bir ilgisi yok.

Mal beyanı tartışması haberi.. Erdoğan'ın ve eşinin mal beyanı internette açık bir şekilde yayınlanırken bu medya grubu ilgi göstermedi. Doğan, Baykal'ın ve eşinin mal varlığını sormadı.

Baykal'ın Antalya'daki arsası ile ilgili haberler.

Deniz Baykal Aydın Doğan'ın yalancısı, Aydın Doğan Baykal'ın yalancısı.. Bozacının şahidi şıracı. Yoksa sen beni koru ben seni anlaşması mı var.?

Tüm medyaya sesleniyorum.

Şimdi Deniz Baykal ve eşinin mal varlığını açıklasın ve Antalya'da imar rantı sağladığı arsasını haber yapsın. Doğan'ın kaçak kağıtçılığını haber yapsın. Doğan, Baykal'ın yalanının sürmesine yardım ediyor. Buradan Sayın Devlet Bahçeli'ye de sesleniyorum. bazı konuları yanlış biliyor.

Milletimiz bunu biliyor görüyor. Kağıt kaçakçılığı ile ilgili konu incelenmelişdir. Türkiye'nin özgür medyaya ihtiyacı var. Ama medya patronları kollanarak bu olamaz. Biz AK Parti olarak hiç bir medya patronuna boyun eğmeyeceğiz. Hukuk içinde sonuna kadar mücadele edeceğiz. medya terörüne sonuna kadar karşıyız. Aydın Doğan medyası bunu böyle bilmelidir.

AYDIN DOĞAN MEDYASINI KENDİNE RANT SAĞLAMAK İÇİN KULLANIYOR

Erdoğan'ın tavrı, hukuk devletinin sürmesinden yanadır. Doğan medyasını kendine rant aracı olarak kullanıyor. Özelleştirme kapsamında rant için sahip olduğu medyayı kullanmaya çalışılıyor. Türkiye'nin mücadelesi aslında budur. Medyanın silah olarak kullanılmasına son verilmelidir.

Bu tür bir üslup kullanılmasının nedeni açıklanmalıdır.

Bir gazeteci SPK Başkanını arayarak bir konunun halledilmesini aksi takdirde bu dosyanın yayına koyulacağı söylenmiştir. Özgür bir basının bir dosyayı 3 ay bekletip bugün yayına koymasının anlamı nedir takdiri size bırakıyorum. Bu grup bunu açıklamalıdır. Açıklanmazsa günü geldiğinde sayın Başbakan açıklayacaktır.

Toplumu yönlendiren bir medya gücü var. Türkiye'de gelişmiş bir demokrasinin yerleşebileceğinin mümkün olmadığı kanısındayım.

Alman savcısının CHP'lilere verdiği cevap bugün gazetelerde yayınlandı. Bu çok enteresan. Bu iyi okunmalı.

Sabih Kanadoğlu emekli bir başsavcı. Nereden çıkardığını bilmiyorum. O iddianamede en ufak bir AK Parti ibaresi ve bize yönelik suçlama yok. Olsaydı zaten Doğan Grubu bunu üzerine eklerek yayınlardı. Bizim herşeyimiz şeffaf. İnternetten günlük harcamamızın dökümü sitemizde. CHP'nin bir medya kuruluşuna 3.5 milyon dolar koltuk çıktığı ortada. Ama bunu o partinin sitesinde bulamazsınız.

Gizli bir gelirimiz olsaydı, partilerimize bağış kampanyası çağrısı yapmazdık. Sayın Başbakan başta olmak üzere para toplamazdık.  Her türlü gelir ve giderimizi en açık şekilde ortaya koyuyoruz.

Özellikle bir imar değişikliğinin bir başbakandan istemek sizde takdir ederseniz ahlaken uygun değildir. Bir başbakana çamur atmanın ise TCK'da bir karşılığı yok. Ancak kamu vicdanında vardır. Biz bunları birşantaj vasıtası için kullanmıyoruz. şantajı kimin yaptığı ortada..

Silivri konusunda biz açık olarak davrandık. Eğer bir iddia varsa enine boyuna tartışılır. İki cephesiyle görüşülür. Aydın Doğan medyası istedi diye aynı gün birilerininin kellesini vermeyiz. Genel başkan yardımcımız ahlakın gereği olarak görevinden çekilmiştir.

Gaziantep olayına iyi bakılmalı. Yolsuzluk yok. Kamunun haklarının korunması var. Zaten saman alevi gibi parladı ve kapatıldı.

 



Bu haber 703 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,420 µs