'Kalp krizinin sebebi Hıncal Uluç' | " /> 'Kalp krizinin sebebi Hıncal Uluç' | "/>

En Sıcak Konular

'Kalp krizinin sebebi Hıncal Uluç'

9 Eylül 2008 15:31 tsi
'Kalp krizinin sebebi Hıncal Uluç'
Milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun annesinin kalp krizi geçirmesi üzerine açıklama yapan Terim, krizin sebebi olarak Hıncal Uluç'un açıklamasını işaret etti.

2010 Dünya Kupası grup elemelerinde yarın Belçika karışısına çıkacak A Milli Takım'da kaptan Emre Belözoğlu, Fatih Terim'den annesinin rahatsızlığı nedeniyle izin aldı ve kamptan ayrıldı.

Yarınki maç öncesi Fatih Terim bir basın toplantısı yaptı ve konuyla ilgili gelen bir soruyu da şöyle yanıtladı: Bu arada ben şimdi açıklıyorum ve Emre'nin annesi dünkü söylenenlerden dolayı kriz geçirdi. Ben de ona karşılaşmaya bir gün kala izin verdim. Şimdi bunu söylemek zorundayım demek ki söylemem gerekiyordu evet dünkü söylenenlerden dolayı kriz geçirdi."

Emre'yi tercih etmesi konusunda gelen tepkilere de değinen Terim Emre ile akraba olmadığını yeteneki futbolcuları kazanmaktan yana olduğunu söyledi. Terim Emre için şöyle konuştu: Genel manada hak eden oyuncuları kazanmaya uğraşan bir teknik direktörüm ben. Emre'nin veya bir başkasının, başkasından ayrı muamelesi görmesi mümkün değildir. Bunu zaten ben açıkladım, karşılaşmada ilk çıkaracağım Emre'ydi. Bir akrabalık bağım yok, hayatımda da böyle bir bağ olmadı. Ama yetenekli futbolcuları da kaybetmek istemem. Ben sadece 26-27 yaşındaki bir yetenekli oyuncunun ömür boyu kaybedilmemesini isteyen bir oyuncuyum. Onun için ben Fatih Terim, onun için teknik drektörüm sizde gazetecisiniz. Mesleklerimiz farklı...

HINCAL ULUÇ NE DEMİŞTİ?

Hıncal Uluç dün akşam, NTV’ninspor programı 90 Dakika’da Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu için çok sert ifadeler kullanmıştı.

Uluç programda şunları söylemişti: " Bu oyuncu nasıl Milli Takım kaptanı oluyor anlamıyorum. Kendine ve takım arkadaşlarına saygısı olmayan karaktersiz biri. İsviçre maçında da gördük. Bunun liderlik vasfı yok. Son 5 yılının yüzde 80’ini sakatlıklarla geçiren ve maçı ancak 60 dakika oynayabilecekken 90 dakika oyunda kaldığı zaman hocasına teşekkür bile eden biri. Böyle karaktersiz birine ben karşıyım. Emre’den kaptan olmaz, lider olamaz. Türk gençlerinin önüne bunu lider diye koyamazsınız"
 
Haber 7

 



Bu haber 623 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,697 µs