Allah Allah Allah! Hürriyet yazarları geliyor! | " /> Allah Allah Allah! Hürriyet yazarları geliyor! | "/>

En Sıcak Konular

Allah Allah Allah! Hürriyet yazarları geliyor!

9 Eylül 2008 09:49 tsi
Allah Allah Allah! Hürriyet yazarları geliyor! Doğan-Başbakan kavgasını yazmayan Hürriyet yazarlarının sayısı parmakla sayılacak kadar az... Hürriyet topyekün cehpede. Peki Sabah nasıl bir karşılık veriyor. ..

Hürriyet'in en tepesindeki isim Ertuğrul Özkök, "Pazarlığa oturuyorum" yazısıyla başı çekiyor.. Hürriyet'in en kıdemli ismi Oktay Ekşi ise, "Vacip oldu" diyor 09 Eylül 2008 tarihli yazısında...

Bekir Coşkun'un "Sıra bizde" yazısı biraz karışık... Bekir Coşkun, Başbakan'ı hedef alıyor ama, biraz da Hürriyet yönetimine sitemi var sanki..

Mehmet Y. Yılmaz ise, "Majastelerine muhalefet ha" diyerek, Erdoğan'ın takındığı tavrı şık bulmuyor..

Yalçın Doğan da, "O şimdi Başbakan, o şimdi Araf'ta" yazısıyla, patronu Aydın Doğan'a yapılan saldırıyı püskürtüyor.. Enis Berberoğlu, "Lütfen 2 Temmuz kriterine uyun" yazısıyla kibarlığı elden bırakmazken, Ahmet Hakan, "Durun bir dakika" diyor.. Hergün parçalı yazı yazan Ahmet Hakan, cephede iken tek kurşunla, pardon tek parça yazıyla yetiniyor!

Hürriyet'in liberal yazarı Cüneyt Ülsever ise kızgın.. Erdoğan'a "Başbakan bize hakaret edemezssin" diyor.. Ülsever, Tayyip Erdoğan'ın "Aydın Doğan'ın silahşorları" sözüne çok kızmış belli..

Posta'nın yazarı takviye kuvvet Hürriyet yazarlarını yalnız bırakmamış. Rauf Tamer, "Tuhaf şeyler" diyor Doğan-Erdoğan kavgası için.. Mehmet Ali Birand ise, bir başka cepheden düşmüş ateşin içine.. O'na göre, "Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül'ü kıskanmış"

Cengiz Çandaroğlu, Erivan'dan hala dönmemiş.. Çandar'a göre, "Erdoğan Abdullah Gül'ün Erivan ziyaretine gölge düşürmüş!"

Yalçın Bayer ne yaptı peki? O kendi halinde, suskun yazısını yazıp işine bakıyordu. Ta ki, Başbakan Erdoğan konuşana kadar. İşte bu konuşma Yalçın Bayer'i "taciz etmiş!" Bayer, "Tayyip Bey, beni hep taciz etti" diyor..

Peki bu kadar Hürriyet yazarı cephedeyken, kaleyi kim koruyor?
Nihat Hatipoğlu, Hadi Uluengin, İlter Türkmen, Şükrü Kızılot, Ercan Kumcu, Erdal Sağlam ve Doğan Hızlan, potaya girmeyen Hürriyet yazarları.

Hürriyet'in rakibi Sabah, medya savaşına nasıl girdi?
Hürriyet topyekün cehpede. Peki Sabah nasıl bir karşılık veriyor. ..

Savaşın öteki cephesindeyiz.. Sabah'tayız yani.. Hürriyet'in toplu saldırısı karşısında, Sabah'ın nasıl karşılık vereceğini merak ediyoruz..

Sabah'ın komutanı Ergun Babahan, Ahmet Tezcan zaferini yaşamanın huzuru ve mutluluğunu yaşayarak çıkmış cepheye.. "Gidecek" ya da "kahraman olmak istiyor" iddialarına karşılık çekmiş kılıcını, Doğan Grubu'na karşı sallıyor:

"Basın özgürlüğü ve Hilton" yazısıyla, ne kadar hünerli ve hoşgörülü bir komutan olduğunu anlatıyor Babahan.. Sonra da ekliyor:

-(..)Doğan Grubu'nda işverenin Hilton'un imar izninden RTÜK'te frekans kovalama girişimlerini eleştirecek bir tek yazı çıktığına tanık olamazsınız.

Nazlı Ilıcak, ortada yürüyor! Kadın haliyle erkek işine pek karışmak niyetinde değil bu sefer.. Ilıcak'ın kafasını tek soru kemiriyor:

"Zahit Akman mağdur mu?"

Peki kambersiz düğün olur mu? Medya savaşında Emre Aköz olmazsa, o kavganın da, o savaşın da tadı olmaz herhalde.. "Kan kokusu" almış Aköz, aldığı kokuyu bir fıkra ile anlatıyor..

Sabah'ın kendi halinde yazarı Mahmut Övür ise, yazdığı yazıları farketmeyen, tepesindeki Ergun Babahan'ın tepesine tepesine vuruyor sanki... "Deniz Feneri'ni ben yazmıştım" diyor Mahmut Övür... Topa girmiyor, "kavgayla işim olmaz" diyor adeta, arşivini konuşturuyor...

Umur Talu bildiğiniz gibi.. Hem nalına, hem de mıhına vurmaya devam. 'Biat'a inat, 'imtiyaz'a itiraz" diyor Talu..

Mehmet Barlas ise Hıncal Uluç'un yazdığı gibi ortadan gidiyor.. O'na göre, "Başbakanın bir sözü veya belediyenin bir kararı ile köşe dönülebiliyor!"

Saatlerimiz şu anda 03.50'yi gösteriyor...

Şimdi de karşımızda gecenin assolisti Hıncal Uluç...  Aaa o da ne, Hıncal Uluç oralı bile değil, savaşla, kavgayla!.. O Başbakan Erdoğan'a "Nankör" diyor!...

Nedeni çok farklı, medya ile ilgisi yok...

Daha çok politik...

gazeteciler.com



Bu haber 1,018 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,821 µs