En Sıcak Konular

'Sadece neden öldürdüğünü söylesin'

8 Eylül 2008 22:57 tsi
Pendik'te 5 ay önce öldürülen Yusuf Yavaş'ın annesi Kezban Yavaş, bugüne kadar polisin izine rastlamadığı katilden telefon bekliyor.

Katilin kim olduğunu değil, cinayetin nedenini öğrenmek istediğini söyleyen anne "Benim oğlumu kim niye öldürdü, arasın bana söylesin. Katili Allah'a havale edeceğim" dedi.

Anne Kezban Yavaş, oğlunun ölümünden sonra geçen sürede psikolojik tedavi gördüğünü açıkladı. Acılı anne, "15 ay kapıda kaldı gözlerim. Döndü, çok sevindik, bayram gibiydi. Bir arkadaşı ile Esenyalı'da telefon işine girdi. Sabah işe, akşam eve; başka bir eğlencesi, takıldığı bir arkadaşı yoktu. Çevresinde efendiliği ile nam yapmıştı oğlum. Askeriyeden taktir bile gönderdiler. Cinayet günü içimdeki sıkıntıdan evde duramamıştım, kızımın evine gitmiştim. Babası evdeydi. Yatsı namazını kılıp televizyonu açarken silah sesi duymuş. Gözleri bozuk olduğundan hemen evin köşesinde komşunun oğlu zannedip yardıma gittiğinde vurulanın Yusuf olduğunu anlamış. Ancak hastaneye giderken kan kaybından ölmüş. Ben eve döndüğümde olay yerinde ayakkabısı, bir de kontör poşeti vardı" dedi.
Oğlu Yusuf'un katilini birkaç komşusunun gördüğünü söyleyen anne Kezban Yavaş, "Karşı binadaki bir komşum, Yusuf eve gelmeden direğin dibinde bekleyen bir adam görmüş. Üzerinde krem renkli bir pardösü olan 35 yaşlarında biriymiş. Ancak tüm bildiklerimiz bu kadar. Benim bildiğin kadarı ile daha fazla bilgisi olanlar da var ancak polise bilgi vermiyorlar" dedi.

OLAY

22 yaşındaki Yusuf Yavaş Şubat ayında vatani görevini tamamlayıp İstanbul Pendik'te yaşayan ailesinin yanına dönmüştü. Vatani görevini komando olarak yapan Yusuf Yavaş, İstanbul'a dönünce bir arkadaşı ile birlikte açtığı telefoncu dükkanını işletmeye başlamıştı. 4 Nisan günü saat 22.00 sıralarında yaşadıkları apartmanın kapısında silahlı saldırıya uğrayan Yavaş, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti.

iha



Bu haber 766 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,422 µs