En Sıcak Konular

'CHP'liler alem yaptı...'

7 Eylül 2008 17:09 tsi
'CHP'liler alem yaptı...' CHP’nin “Ankara’da içki timleri kurup, 4. Murat devrini başlatacak” şeklinde suçladığı Melih Gökçek bu suçlamayı yalanlamakla kalmadı, CHP'li bir belediye ile ilgili şok iddialarda bulundu... Belli, bu tartışma mahkemelik olacak.

CHP’nin “ Ankara’da içki timleri kurup, 4. Murat devrini başlatacak” şeklinde suçladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yaptığı basın toplantısında, hem CHP’nin “İçki” oyununu bozdu hem de Çankaya belediye başkanı Muzaffer Eryılmaz’ı 12. den vurdu...

CHP ÇANKAYA’DA DİBE VURDU

Çankaya belediye başkanı Muzaffer  Eryılmaz’ın kendisine çamur attığını belirten Gökçek, Başkan'ın  “Kuyruk acısı” bulunduğunu işaret etti. Melih Gökçek, CHP’nin Eryılmaz’ı aday göstermeyeceğini ve Önder Sav’ın da bunu ikrar ettiğini, hatta Sav’ın, Eryılmaz’ın kendisine hediye olarak gönderdiği çantayı resmi yazı ile geri gönderdiğini ve bunun ona ‘ seninle işimiz bitti’ mesajı verildiğini söyledi.

CHP’nin Çankaya’da dibe vurduğuna da dikkat çeken Gökçek, 'Asıl içki timlerinin Çankaya belediyesince kurulduğunu ve saldırgan A TAKIMI’ nın bu belediyede olduğunu' vurgulayarak şunları söyledi.

“Eryılmaz ne belediyeciliği ne de kanunları hiç bilmiyor. Mecliste aldığımız karar içki ile ilgili değil Denetim kararıdır. Yani sağlık, yangın merdiveni, kaçak yapılaşma, ruhsat gibi şeylerin denetimi. 15 yıldır kimin barını-büfesini içki için kapattık? Bir kişi göstersinler. Asıl çete ve A takımı Çankaya belediyesinde var.  GOP’ta mahkeme kararı olan barı yıktırıp sahibini dövdürten, Eylem yapan işçilerini belediyenin önünde dövdürten, yeşil alan peşkeşine karşı çıkan Ahlatlıbel muhtarını 70 kişi ile milletin önünde dövdürten, Kendilerine muhalif olan CHP’li meclis üyelerine kuşun sıkan ve kafasına silah dayatan Eryılmaz’ın belediyedeki ve belediye dışındaki A takımı dır. Aday yapılmayacağını açıkladığım Eryılmaz kuyruk acısı ile çamurlar atmaktadır. Ama bu çamurda boğulacaklardır.”

CHP’LİLER ÂLEM YAPIP KADIN VURDULAR

Melih Gökçek, CHP’nin içki oyununu bozmakla kalmayıp, hem CHP’yi hem de Eryılmaz’ı 12.den vuran mesajlar verdi.

Gökçek, Eryılmaz’a ve CHP’ye şu soruları iletti.

“Belediyenizde yakın akrabanız yönetici var mı? Bu akrabanız bir arkadaşı ile Beypazarı ilçesine gidip karavan içinde iki kadınla âlem yaptığı-silahlar sıktıkları ve sarhoş olduktan sonra alem yaptıkları kadınları vurdukları doğru mu? Bu kadınlar kim? Nerede tedavi oldular? Kadınlara susmaları için 2 daire verildi mi? Bunları açıkla”.

haber7



Bu haber 771 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,566 µs