umut olsun | " /> umut olsun | "/>

En Sıcak Konular

Bu maç yarınlar için umut olsun

5 Eylül 2008 18:03 tsi
Bu maç yarınlar için umut olsun Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Fatih Terim, tarihi maç öncesi Erivan'da bir basın toplantısı düzenledi. Terim önemli mesajlar verdi:

Milli Takımlar Teknik Koordinatörü Fatih Terim, Ermenistan'ın başkenti Erivan'da Ermenistan- Türkiye maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Terim'in açıklamaları şöyle:

"Bazı oyuncularımız sakat. Nihat gibi Hamit gibi.. Onları kadroya alamadık. Ancak biz bu sakatlıklara Avrupa şampiyonası'ndan alıştık. Orada da benzer şanssızlıklar yaşadık. Keşke olmasa ama elden gelen bir şey yok. Kadro kurmakta zorlandığımız zamanlar oluyor tabi. Ama bunun bazı oyuncularım için iyi bir şans olur.

Geçmişte yaşananların dışında yarinki maçın gelecek adına bir umut olmasını diliyorum. Biz burada bir futbol maçı oynamaya geldik. İki ülke arasında sorunlar ne olursa olsun 90 dakika boyunca biz görevimizi yapacağız. Futbolumuzu oynayacağız.

Tarihten gelen çatışmaların yükünü omuzumuza almak istemiyoruz. Amacımız puan kaybına uğramadan ülkemize dönmek. Son saniyeye kadar pes etmeyen bir takım olarak keyif veren bir futbol ortaya koyarak başarmak istiyoruz.

Ben de Ermenistan'a ilk kez geliyorum. İlgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum.

Tarftar baskısından fazla etkileneceğimizi zannetmiyorum.

Son Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye futbolda kendini hatırlattı. Avrupa Şampiyonası bize güven kazandırdı. Hazırlığınız varsa şans sizinle beraberdir. Hazırlığınız yoksa şans sizin yanınızda olmaz. Türkiye dünyanın en sempatik takımlarından biri olduğunu gösterdi. Bunu Avrupa basını çok kez okurlarıyla paylaştı. Bundan sonra bizim hedefimiz dünya şampiyonu olmaktır.

Ermenistan nasıl bizim ciddi bir ekip olduğumuzu söylüyorsa biz de onlar için aynı şeyi düşünüyoruz. Her rakibi her zaman her yerde ciddiye almak lazımdır.

Artık Avrupa Şampiyonası geride kaldı. Belki finale çok yaklaşmıştık. O rüya geride kaldı. Şimdi hedefimiz daha farklı. Dünyada ilk onda yer alan bir takımız. Bunu tek haneye taşımalıyız.

Tarihi tarihçilere, siyaseti siyasetçilere, futboluda bize sorun.

Ben Türk Milli Takımı'nın maç kazanmayı öğrendiğini düşünüyorum. Puan alarak bir hesaplama yapmadım. Amacımız en yüksek puanı almak. Kaç puan varsa hepsine talibiz.

Kadromuzda bir sürpriz olması beklenemez. Servet ağır grip geçiriyor. Marko'nun durumunda düzelme var. Gökdeniz'in adalesinde zorlama vardı. Arda'nın yorgunluktan adelesinde gerilme vardı. Emre'nin bir sorunu yok. Gayet iyi, yarın da iyi olur.

Maça çift santraforla başlayacağız. Semih ve Mevlüt'le başlarsak. Yeterince mücadele edersek kalitemiz ortaya çıkacaktır ve buradan iyi bir sonuçla ayrılabiliriz."

haber 7

 



Bu haber 317 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,557 µs