En Sıcak Konular

Futbol'da şok kulis!

3 Eylül 2008 19:47 tsi
Ankara'da dün akşam düzenlen iftarda 4 başkent temsilcisinin yöneticileri ile bir araya gelen Başbakan Tayyip Erdoğan sorunlara el attı.

Ankaraspor ve Ankaragücü yöneticileriyle Başbakan arasında yapılan özel sohbette Ankaraspor ve Ankaragücü forması hediye edilmesi üzerine bu iki kulübün en kısa sürede birleşmesini istediği ve "Ankara'dan şampiyon bir takım çıksın" dediği öğrenildi.

Bu konuyla ilgili görüştüğümüz Ankaragücü Kulüp Başkanı Cemal Aydın, Başbakan ile yapılan bu sohbeti doğruladı ve bu konuyla ilgili şu şekilde konuştu:

"Bu sayın başbakanın bize karşı gösterdiği bir teveccüh. hatta bu konuda olumsuz düşünce içerisinde olanlara da başbakan cevap vermiş oldu. Ama ben bir kere daha teşekkür ediyorum.Ama hala diyorum Ankaragücü'nün menfaatleri doğrultusunda ise kulübün başında olmam gerekiyorsa olurum ki öyle yapıyorum.Gitmem gerekiyorsa da 30 saniyede giderim.Ama gururlandım tabi ki. Başbakanımızın sporla ve Ankaragücü ile bu kadar nazik olarak ilgilenmesi gerçekten mutluluk verici. Akşamki iftarda başbakanımızın bu anlamda bakışı bizim için çok değerli. Sayın başbakanımızın orada bize "yalnız değilsiniz" mesajı verdiğine inanıyorum. İlgilerine teşekkür ediyorum. Bizimd e Ankaragücü ile ilgili her türlü yararlı olayda olumlu yaklaşımda olacağımızı hatta başkanlıkta da Ahmet olmuş Cemal olmuş diye tartışmanında olmayacağımızı bildirdik. Yeterki herşey Ankaragücü'nün yararına olsun, biz fikren manen madden yanında olacağımızı söyledik.Dolayısıyla yapılan hizmet hem Ankaragücü'ne hem Türk futboluna yapılan hizmettir Anlayışımız bu.

Melih Gökçek ile bir konuşmam olmadı. Ama tabii ki Ankara'nın Büyükşehir Başkanı'dır.Olmayacak birşey değil.bazı prensiplerin de burada ortaya konması lazım.Ankaragücü açısından bir şart sözkonusu değil.İyilik şartsız yapılmalıdır.Bu güncel olmayan bir takım başka türlü düşüncelerle sürülen şartların hiçbir önemi yoktur"

milliyet

 

 



Bu haber 472 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,383 µs