En Sıcak Konular

Bu Arap çıldırmış olmalı!

3 Eylül 2008 14:17 tsi
İngiltere medyası, geçtiğimiz günlerde Premier Lig ekiplerinden Manchester City'yi alan Arap iş adamı Sulaiman Al Fahim'i konuşuyor.

Transferin son gününde, Chelsea'ye gitmesi beklenen Brezilyalı yıldız Robinho'yu tam 42 milyon euro ödeyerek kadrosuna katan multi milyarderin, Ocak ayında da yıldız isimleri Manchester City'ye kazandıracağı iddia edildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde Al Fahim'in, şuan dünyanın en iyi futbolcusu olarak kabul edilen Manchester United'lı futbolcu Cristiano Ronaldo için tamı tamına 165 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

İngiltere'de Manchester United, Arsenal, Chelsea ve Liverpool gibi takımların hegomanyasını kırarak Manchester City'yi zirveye taşımak isteyen Abu Dhabi United Group'un sahibinin inanılmaz düşünceleri bununla da bitmiyor.

31 yaşındaki Sulaiman Al Fahim, Ocak ayındaki transfer döneminde, City menajeri Mark Hughes'un istediği Milan'ın yıldız ismi Kaka için 98.5 milyon euro ve Barcelona'nın süper starı Lionel Messi için de yine 98.5 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

Milyon euroları gözünü kırpmadan harcamaya hazın olan Arap iş adamının ayrıca, Liverpool'un İspanyol yıldızı Fernando Torres için 87 milyon euro, Arsenalli Cesc Fabregas için de 74 milyon euro teklif etmeye hazırlandığı yazıldı.

Bu arada Sulaiman Al Fahim, Bulgar golcü Dimitar Berbatov için de 74 milyon euro teklif etmeye hazırlanmış fakat, Manchester United bu oyuncuyu kadrosuna katmayı başarmıştı.
 



Bu haber 487 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,806 µs