En Sıcak Konular

Yardımcısının kızı McCain'i yakacak!

3 Eylül 2008 10:42 tsi
Yardımcısının kızı McCain'i yakacak! McCain'in yardımcısı Palin, down sendromlu çocuğunun bekar kızının olduğu iddialarını 'Çocuk benim kızım da 5 aylık hamile' diyerek yalanladı. Bekar kızın hamile olduğu açıklaması muhafazakarları kızdırdı...

ABD'de Cumhuriyetçilerin başkan adayı John McCain'in kendisine yardımcı seçtiği Alaska Valisi Sarah Palin'den dolayı başı dertte. McCain'in başkan yardımcısı adayını açıklamasından sonra Palin'in özel hayatı medya tarafından didik didik edilince skandallar patlak vermeye başladı. Palin'in, nisan ayında down sendromlu doğan çocuğunun aslında 17 yaşındaki kızı Bristol'un gayrimeşru çocuğu olduğu haberleri çıkınca Alaska Valisi iddiaları yalanladı ancak yaptığı açıklamayla da Cumhuriyetçi seçmeni adeta şok etti. Palin, iddiaların yalan olduğunu kanıtlamak için de bekar kızının 5 aylık hamile olduğunu söyledi.

MCCAIN BİLİYORMUŞ

Cumhuriyetçi Parti'nin danışmanlarına göre, McCain'in, Palin'i başkan adayı olarak açıklarken “hamilelik konusu hakkında bilgisi” vardı. Kürtaja ve eşcinsel evliliğe karşı sert tutumu ile bilinen Palin ile eşi Todd, “Kızımız Bristol, çocuğunun babasıyla evlenecek. Güzel kızımızın bebeğini doğurma kararı vermesi, bizim de büyükbaba-büyükanne olacak olmamızdan dolayı gururluyuz” dedi. Bazı yorumcular, kızına bebeğini aldırması yönünde değil, doğurması ve evlenmesi yönünde destek veren Palin'in bu tutumunun, kürtaj karşıtlarını memnun edeceğini de ifade ediyor.


KAFALAR KARIŞTI

Cumhuriyetçi Parti yetkilileri, bu açıklamanın, Bristol hakkında internette dolaşan iddiaları “çürütmek” için yapıldığını belirtti. ABD'deki liberal bloglarda Palin'in Down sendromlu oğlu Trig'in aslında Bristol'un gayrimeşru çocuğu olduğu iddası dolaşıyor. İddiaya göre, nisan ayında beşinci çocuğunu doğuran Palin'in karnı, hamileliği boyunca neredeyse hiç büyümedi. Oysa kızı Bristol, bu dönemde “şüpheli” biçimde şişkin bir karınla birkaç kez görüntülendi.


KURULTAY SÖNÜK GEÇİYOR

Pazartesi günü başlayan ve Cumhuriyetçi Parti'nin, John McCain'i başkan adayı seçeceği ulusal kongresi New Orleans ve Louisiana'yı etkisi altına alan Gustav kasırgası yüzünden sönük geçiyor. Kongre için hazırlanan müzikler ve özel efektler devreden çıkarıldı.


Sevgilisi hokeyci

Palin'in kızıyla evlilik dışı ilişki yaşadığı belirtilen 18 yaşındaki Levi Johnston, 17 yaşındaki Bristol ile 1 yıldır beraberdi. Alaska'da Wasillah Lisesi'nde buz hokeyi oynayan Johnston, Bristol gibi son sınıfta okuyor. 15 numaralı formayı giyen Johnston, sert oyunuyla tanınıyor. Genç çiftin bebeklerinin Aralık ayında dünyaya gelmesi bekleniyor. Olay basında geniş yer bulurken, Bristol'un hamile olduğunun kasabada haftalardır bilindiği de belirtiliyor.

yenişafak



Bu haber 351 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,341 µs