derin ilişki itirafı! | " /> derin ilişki itirafı! | "/>

En Sıcak Konular

Cezaevi penceresinde derin ilişki itirafı!

3 Eylül 2008 07:58 tsi
Cezaevi penceresinde derin ilişki itirafı! Nuriş kardeşlerin 8 yıl önce cezaevi isyanında yaptığı ''çok önemli'' açıklamalar şimdi farkedildi.

Vedat ve Nuri Ergin’in Uşak cezaevinde çıkardıkları isyan sırasında çekilen görüntülerde iki kişi camdan atılıyor, Nuri Ergin, Veli Küçük’le olan ilişkisini açıklıyor.

Ergin kardeşlerin Veli Küçük ile olan ilişkilerini bundan 8 yıl önce itiraf ettiklerinin görüntüleri ele geçti. Ergenekon soruşturmasını yürüten Zekeriya Öz'e gönderilen bir CD'de ele geçen görüntülerde Ergin kardeşler'in kanlı Uşak isyanı ve isyan sırasında cama çıkarak aralarında yaptıkları konuşmalar kayda giriyor. Nuri Ergin kardeşi Vedat Ergin'e devlet için kurşun sıktıklarını bağırarak Veli Küçük'ü aramasını istiyor.

Fox tv'de yayınlanan görüntülerde, Vedat ve Nuri Ergin’in Uşak cezaevinde çıkardıkları isyan sırasında çekilen görüntülerde iki kişi camdan atılıyor, Nuri Ergin, Veli Küçük’le olan ilişkisini açıklıyor.


Tarih 2000 yılı, ekim ayı. Yer uşak cezaevi... Türkiye güne kanlı bir isyan haberiyle uyandı. Çete lideri Nuri Ergin ve kardeşi Vedat Ergin, yaklaşık 200 adamıyla birlikte cezaevini kan gölüne çevirdi..

MAHKUMLARIN GÖZLERİNİ OYDULAR, DİRİ DİRİ YAKTILAR

 
118 kişinin rehin alındığı, insanların diri diri yakılıp, gözlerinin oyulduğu olaylarda 5 kişi öldürüldü.

İçerde kan gövdeyi götürürken, çete lideri Nuri Ergin önce pencereye çıkıyor.. Ve tarihi bir itirafta bulunuyor:

Nuriş lakaplı Nuri Ergin'in "devlet bana öldürttü" dediği Mustafa Duyar Sabancı suikastının faili.

Ardından elinde bir tabanca ile kardeşi Vedat Ergin çıkıyor pencereye, yanında yüzlerini maskelerle kapatmış adamları var. "Devlet için kurşun sıktık" diyor ve devlet zannettiği kişinin kim olduğunu açıklıyor.

Bu sözlerin ardından katliam yeniden başlıyor. Ergin kardeşler ve adamları iç çamaşırına kadar soydukları bir mahkumu pencereden aşağı atıyor.

Bir kaç dakika sonra pencereye çıkartılan bir mahkum daha var. Biraz önce aşağı atılan mahkum ona göre çok şanslı. Çünkü bu kişi aşağı atılmadan önce göğsüne 5-6 bıçak darbesi alıyor:

SAVCI "TERÖRİSTLERİ VE ÇETELERİ VELİ KÜÇÜK KOORDİNE ETTİ" DİYOR

 Ergin kardeşler öldürüleceklerini düşündükleri için mi bu itiraflarda bulundu bilinmez ama Ergenekon savcıları bu sözleri ciddiye aldı. Sabancı'yı öldüren DHKP-C terör örgütü, tetikçiyi öldürenler ise Nuriş çetesiydi... Ve savcılar iki olayı bir araya getirenin davanın kilit ismi emekli Tuğgeneral Veli Küçük olduğuna kanaat getirdiler:

"Nurişler çetesinin Mustafa Duyar'ı öldürmek için haklı bir nedenlerinin olmadığı, aldıkları talimat gereği bu eylemi gerçekleştirdikleri, cezaevi isyanındaki görüntülerden de Mustafa Duyar'ın öldürülmesi olayını Veli Küçük'ün talimatı ile yaptıkları, eylemin duyar'ın konuşmasını önlemek için yapıldığı, dolayısıyla eylemi planlayan ve azmettirici olduğu anlaşılan Veli Küçük'ün hem DHKP-C terör örgütü hem de Nurişler çetesi ile koordinasyonu sağladığı anlaşılmaktadır."
İddialar, itiraflar böyle. Ortada iki cinayet var, birbirinden karanlık ilişkiler var, son sözü yine yargı söyleyecek.

milliyet



Bu haber 23,151 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,267 µs