En Sıcak Konular

Ümit Özat gerekirse anjiyo olacak

2 Eylül 2008 17:03 tsi
Karlsruhe maçında baygınlık geçirerek herkesi korkutan FC Köln kaptanı Ümit Özat Köln Üniversitesi Hastanesi'nde kardiyolojik testlere tabi tutuldu ve gereken tüm testler yapıldı.

Ümit'in 1 hafta sonra antrenmanlara başlayabileceği açıklanırken, tecrübeli futbolcu sağlığı hakkında bilgiler verdi.

Ümit Özat açıklamasında "Şu anda yapılan testlerde kalple alakalı bir şeye rastlanmadı. Bir efor testi kaldı yapılacak. O test bittikten sonra kesin bulgu açıklanacak. Gerek duyulursa anjio da yapılacak. Bayılmama neden olan sorunu aramaya devam ediyorlar. Kalbimde çok az bir sorun çıksa bile futbolu bırakırım" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu, "Bana hiçbir sorunun yok deseler de ben yine Avrupa'da bir çok doktora gözükeceğim. Hatta Türkiye'de hekimlerimize gözükeceğim. Ben futbolu çok seviyorum ama ailemi daha çok seviyorum. Yalnız, geçimimi futboldan sağladığım da unutulmamalı" dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR MEKTUBU

FC Köln taraftarının Ümit Özat'a "Geçmiş olsun" dileklerini iletmek için Köln kulübünün resmi internet sitesine mesaj yağmuru ise sürüyor. FC Köln Kulübü şu ana kadar 5 bin civarında elektronik posta aldıklarını açıklarken, Ümit Özat da taraftarlara bir mektupla teşekkür etti. Kulüp internet sitesinde yayınlanan mektupta, "Sizin desteğiniz bana güç veriyor" diyen Ümit şunları yazdı.

"Sevgili taraftarlar. Bana 5 bine yakın mesaj göndererek destek verdiğinizi duyduğumda inanamadım. Hepinize kalpten çok teşekkür ediyorum. Sizler tek kelimeyle harikasınız. İyi dileklerinizi ilettiğiniz mesajlarınız bana ve aileme çok büyük güç veriyor. Bu desteğe nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum. Şu an zor bir dönemden geçiyorum. Ama emin olun ki, doktorlar benim için herşeyi yapıyorlar. Sağlığım ben ve ailem için çok önemli. Bu yüzden doktorlarla birlikte kafamızda en ufak bir şüphe kalmaması için çaba sarf ediyoruz. Acele etmek istemiyorum ve üzerimde baskı oluşmaması için biraz zamana ihtiyacım var. Bunun için hepinizden anlayış bekliyorum. Amacım bir an önce FC Köln ve sizler için göreve hazır hale gelmek. Böylece bana vermiş olduğunuz bu büyük desteğin karşılığını verebilirim. Sizlere ailem adına da çok teşekkür ederim"

hurriyet.com.tr



Bu haber 560 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,631 µs