En Sıcak Konular

İngiltere bu Türk'ü konuşuyor

2 Eylül 2008 14:22 tsi
Bu Türk anne konuşuluyor. İmam nikahı ile ikinci evliliğini yaptı. 5 ile 11 yaşları arasında 3 çocuğunu evde bırakıp balayına gitti.

İngiltere, 2 hafta önce imam nikahıyla evlendiği yeni eşiyle birlikte yurtdışına balayına çıkarken, yaşları 5 ile 11 arasında değişen 3 çocuğunu evde yalnız bırakan 33 yaşındaki Türk kadını konuşuyor.

1992'de Pervez Sadık adlı adamla evlenmek için Türkiye'den İngiltere'ye giden Simten Sadık'ın (Sezgün), balayından dönüşünü bekleyen polis, kadının İngiltere'ye iner inmez gözaltına alınacağını belirtti.

2 yıl önce evliliklerinin kötü gittiğini öne sürerek eşinden ayrılan Sadık, karısının Nisan ayında kendisini arayarak, Avusturya'da imam nikahıyla yeniden evlendiğini bildirdiğini söyledi.

Karısının yasal olarak halen eşi olduğunu vurgulayan Sadık, çocuklarının yalnız olduğundan haberdar olmadığını belirtti.

Olay, Sadık'ın Leeds'teki komşularından birisinin çocukları bahçede yalnız başlarına oynarken görmesinin ardından ortaya çıktı.

Eve gelen polis ekipleri, çocukları yatak odasında saklanırken buldu. Annelerinin yurtdışında olduğunu söyleyen çocukların, kendileri için bırakılan yemeklerle beslendiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

TÜRKİYE'DE OLABİLİR

Milyoner olduğu söylenen yeni eşiyle sosyalleşme sitesi Facebook üzerinden tanıştığı öne sürülen Sadık'ın, sitedeki sayfasında Kabil'de olduğunu yazdığı belirtiliyor.

Kendisinin de eşiyle Türkçe bir yayın üzerinden tanıştığını kaydeden Sadık ise, karısının büyük olasılıkla yeni eşiyle Türkiye'de ailesinin yanında olduğunu öne sürdü. 

gazeteport

 



Bu haber 536 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,626 µs