Ergenekon Savcısı' | " /> Ergenekon Savcısı' | "/>

En Sıcak Konular

'Alo! Ben Ergenekon Savcısı'

1 Eylül 2008 21:24 tsi
'Alo! Ben Ergenekon Savcısı' Telefondaki ses: "Alo ben Ergenekon savcısı!"... Rahşan hanımın DSP için aklından geçen lider adayı... Gökçek kimi rakip görüyor... Balçiçek pamir Ankara kulislerine kulak verdi, revaçtaki "dedikoduları" yazdı...

Balçiçek Pamir/haberturk

Ankara bu…
Dedikodusuz olur mu?
Önceden uyarayım, yazdıklarımın hepsi akşam sofralarında konuşulanlar.
Akşam sofrası denilince içkili mekanlar anlaşılmasın.
Ankara’da kulis yapılan, haber toplanan  geceler önce Trilye restoranda başlıyor. Zaten kimi görmek isterseniz orada. Hani haber diye fazla zorlanmazsınız. Askerler, bürokratlar, milletvekilleri… Hepsi balık yiyor.
Balık bu, zekayı geliştirir. Trilye’de balık “Deniz yok ama, en iyi balığı Ankara’da yersin” cümlesini kanıtlayacak cinsten.
Önce akşam yemeği. İçen içkisini burada yudumluyor.
Ardından gece muhabbetleri başlıyor.
Otel lobileri “out”, sosyal tesisler “in”.
İçkili, sazlı sözlü sohbetler “out”, çekirdek dondurma “in”
Gecenin bir yarısında önünüze bir kase çekirdek gelince ne yalan söyleyeyim dayanamıyorsunuz. O da bir illettir yani, ağzınıza bir bulaştı mı yakayı kurtaramazsınız. Devir teslim gecesi önce Trilye’de rakı içtim ardından çekirdek sohbetlerinden birine katıldım. Yazacağım detaylar bu oldukça kalabalık iki aktiviteden. Uzun lafın kısası Fehmi Koru’nun da dediği gibi yine bana “Emanet edilenleri” yazacağım.

1-Rahşan Ecevit Zeki Sezer’in yerine partinin başına kimi getirmeye çalışıyormuş? Hem de canla başla? Hikmet Çetin’i.  Söylenenlere göre Çetin bu teklife pek sıcak değilmiş ama etrafından büyük baskı görüyormuş.

2-Ankara’da özellikle AKP’lilerin son günlerdeki geyiği Ergenekon. Herkes birbirine Ergenekon fıkraları anlatıyor, Ergenekon lafları sokuyor hatta şakalar yapıyor. Hele bir tanesi var ki… Geçenlerde yaşça büyük eski bir bakan ünlü işadamlarımızdan birini işletmiş. (İşadamının soyadı eşittir futbol, daha fazla ipucu yok!) İşadamını kendisini Ergenekon savcısı olarak tanıtın biri tarafından arattırmış ve ifadesine başvuracaklarını söylemiş. İşadamı öyle bir paniklemiş ki hükümette aramadığı bakan, üst düzey emekli paşa kalmamış. En sonunda yaşlı siyasetçi kahkahalar içinde işadamını aramış da ortalık durulmuş. Tabii bu durum AKP’lilerin bile Ergenekon’u ne kadar ciddiye aldığını gösteriyor.

3-Melih Gökçek harıl harıl anket yaptırıyormuş. Belediye seçimlerinde açık arayla birinci olduğunu herkese ilan eden Gökçek’in ankette karşısına koyduğu isimleri daha çok merak ettim. Yani acaba kendine kimi rakip görüyor? Tahmin edebildiniz mi? Cevap vereyim, Murat Karayalçın.

4-Emine Erdoğan çakma çanta kullanmıyor. Geçenlerde İstanbul’daki Chanel mağazasından Erdoğan’a 10 farklı model çanta yollanmış. Emine Hanım 2 tanesini beğenip satın almış. (Modellerini öğrenemedim, yoksa fiyatlarını da yazardım ama en ucuz çanta 3500 YTL, onu söyleyebilirim.) Çevresine “Ben Başbakan’ın eşiyim, sahte çanta kullanmam yakışık almaz” diyormuş.

5-Ankara’nın en in mekanlarından bir tanesi de Swissotel’in “spa”sı. Bütün eşler oraya Uzakdoğu masajı, cilt bakımı yaptırmaya gidiyor, benden söylemesi. Yeni Türkiye’nin başka bir yüzünü görmek isteyenler için tavsiyemdir.

haberturk
 



Bu haber 843 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,610 µs