En Sıcak Konular

Galatasaray'a Barış Özbek şoku!

1 Eylül 2008 17:05 tsi
Savunmanın sağ kanadında Sabri ve Uğur’un sakatlıklarından dolayı bu mevkide oynayan Barış’ın da 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Dün akşam oynanan Kayserispor maçında sakatlanarak oyunu terk eden Barış Özbek’in ilk muayenesinde konan kırık teşhisi, sabaha karşı Acıbadem Hastanesinde çekilen röntgen ve tomografiyle doğrulandı. Sağlık ekiplerince, Barış’ın sağ ayak beşinci tarak kemiğindeki kırık için bugün Prof. Dr. Ömer Taşer ile yapılan ortopedi konsültasyonu sonucunda operasyon gerektiği yönünde karar alındığı öğrenildi.

Mehmet Güven, süren tedavisinin ardından antrenör Cevat Güler yönetiminde sahada özel bir antrenman yaparken, Orkun Usak ise sol dizindeki ağrı nedeniyle bu sabah yapılan tedavisinden sonra dinlendirildi.

Bu arada Shabani Nonda, Sabri Sarıoğlu ve Emre Güngör’nin tedavileri her gün çift seansla sürdürülüyor. Tedavisi süren Hasan Şaş ise bugün dinlendirildi.

Sarı-kırmızılı takım çalışmalarını bir günlük aradan sonra 3 Eylül Çarşamba akşamüstü saat 18.00’da basın ve taraftara açık bir antrenmanla sürdürecek.

GALATASARAY, ANTALYASPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI...

Turkcell Süper Lig'de haftayı deplasmanda golsüz Kayserispor beraberliği ile kapatan Galatasaray, Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan antrenmana, milli takımlara çağrılan futbolcuların katılmadığı bildirilirken, rejenerasyon çalışması yapmakla yetinen Ümit Karan dışındaki oyuncuların, teknik çalışmanın ardından orta, korner ve şut idmanı gerçekleştirdikleri ifade edildi.

-BARIŞ AMELİYAT OLACAK-

Kayserispor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Barış Özbek'ten kötü haber gelirken, oyuncunun tarak kemiğinde kırık tespit edildiği bildirildi.

Yapılan açıklamada, Barış Özbek;in ilk muayenesinde konan kırık teşhisinin, çekilen röntgen ve tomografiyle doğrulandığı belirtilerek, ''Sağlık ekibimiz, Barış'ın sağ ayak beşinci tarak kemiğindeki kırık için bugün Prof. Dr. Ömer Taşer ile yapılan ortopedi konsültasyonu sonucunda, operasyon gerektiği yönünde karar verdi'' denildi.

Sakatlığı bulunan oyunculardan Mehmet Güven'in antrenör Cevat Güler yönetiminde özel bir antrenman yaptığı, kalecinin Orkun'un sol dizindeki ağrı nedeniyle bu sabah yapılan tedavisinden sonra dinlendirildiği, Nonda, Sabri ve Emre Güngör'ün tedavilerinin sürdüğü ve Hasan Şaş'ın ise bugün dinlendirildiği ifade edildi.

Yarını izinli olarak geçirecek Galatasaray, Antalyaspor maçı hazırlıklarına 3 Eylül Çarşamba günü yapacağı antrenmanla yeniden başlayacak.

AA-

 



Bu haber 551 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,660 µs