En Sıcak Konular

Adnan Hoca'nın kadınlarla ilişkisi

1 Eylül 2008 12:11 tsi
Adnan Hoca, niçin evlenmediğinden, kadınlara bakışına, ülkücüler ve solcularla anılarına kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oktar kolejlilerle ilişkisini kuran kilit ismi de açıkladı.

Yazdığı kitaplarla ve yaptığı çalışmalarla gündemden hiç düşmeyen Adnan Oktar, gazeteport'a verdiği röportajında şimdiye kadar gizli kalmış pek çok anısını açıkladı. Niçin evlenmediğini açıklayan Oktar, kadınlar için, "Kadınlar benim için çok büyük bir nimettir." diyor.

AKADEMİDE ÇOK GÜZEL BİR KIZ VARDI

Akademi yıllarında çok güzel bir kız olduğunu kızın da kendisine ilgi duyduğunu anlatan Oktar bir dönem kızla evlenim bir yuva kurmayı düşündüğünü söylüyor. "O dönemde akademide ben çok dikkat çekiyordum. Çok mazlumdum." diyen Oktar, kadınlara hiç bakmadığı, onları gördüğü vakit gözlerini yere indirdiğini anlatıyor.
 
KADINLARA ÇOK ACIRIM
"Ben kadınları çok severim. Yani, bütün kadınları da kıskanırım aslında, doğrusu." diyen Oktar, " Hepsine acırım ben kadınların. Yani hepsinin rahat yaşamasını isterim. Ben onları, mesela, sokakta gördüğümde de rahatsız oluyorum. Fakir olduklarında veya yüzleri asık olduğunda. Güzel bir kadınla karşılaştığımda rahatsız oluyorum. Keşke, diyorum, imkanım olsa da rahat yaşatsam onu, mutlu olsa. Yani, ezik, mesela ağlayan bir kadın gördüğümde çok rahatsız oluyorum. Kadınlar çok nezih varlıklar, çok şeker varlıklar. Böyle Allah’ın yarattığı çok nazenin varlıklar. Bence dünyadaki en büyük dünyevi nimet kadınlardır. Çünkü hem çok güzel oluyorlar, ruhen de çok güzel oluyorlar, fiziken de. Çocukluğumdan beri onları korumak düşüncesindeydim." ifadelerinde bulunuyor.

ÜLKÜCÜLERİ SEVERİM

Üniversite yıllarında ülkücülere karşı solcuları koruduğunu söyleyen Oktar, Ülkücüleri eskiden beri sevdiğini, solculara ise sosyal demokrat oldukları için sevgi beslediğini açıkladı. Oktar, "Solcularınki gibi gömlek giyerdim ama ülkücülere çok derin muhabbetim vardı. Onların Türk-İslam Birliği düşüncesi çok hoşuma gidiyordu, çok. Allah’a inanmalarını da beğeniyordum." dedi.

KOLEJLİLERİN YOLUNU AÇAN KİŞİ

Çevresindeki kolejli, zengin ekibin nasıl oluştuğuna yönelik ip uçları da veren Oktar, ilk başlarda 3 kişilik bir arkadaş grubu olduğunu söylüyor. Bunlardan 2'sinin zamanla ayrıldığını söyleyen Oktar, "Bir tanesi yanımda. Diğer ikisi ayrıldılar. Yanımda kalan arkadaşım çok zengindi, çok çevresi vardı ve arkadaş çevreleri çok seçkindi. O devirde muazzam bir yayılma gücü oluştu Allah’a çok şükür." diye konuşuyor.
 
"O arkadaşınızın ismini vermenizde bir mahzur var mı?" şeklindeki soruya ise Adnan Oktar, "Verebilirim ismini; Yasin. Mimar. Çok seçkindi, ailesi de çok seçkin bir aileydi. Seçkin bir semtte, Bebek’te otururlardı. Çevresi de öyleydi. Ondan sonrası çorap söküğü gibi geldi." cevabını verdi. 
 

8 sütun



Bu haber 544 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,568 µs