Hayatı 80 bin YTL’ye bağlı | " /> Hayatı 80 bin YTL’ye bağlı | "/>

En Sıcak Konular

Hayatı 80 bin YTL’ye bağlı

6 Ağustos 2008 10:30 tsi
Hayatı 80 bin YTL’ye bağlı Elif, ölüm kalım savaşı veren 13 yaşında bir siroz hastası. Şayet 15 gün içinde karaciğer nakli yapılamazsa hayatını kaybedecek... Hem de sadece 80 bin YTL bulunamadığı için... Elif'e yardım için tıklayınız...

İstanbul’da ilköğretim sekizinci sınıf öğrencisi olan 13 yaşındaki Elif Damcı, dört ay önce yüksek ateş şikâyetiyle hastaneye kaldırıldı. Aniden karnının da şişmesi üzerine yapılan tetkiklerde talihsiz genç kızın siroza yakalandığı belirlendi.

Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne yatırılan genç kızın annesi aldığı kötü haberle bir anda şoke oldu. Doktorları küçük Elif’in üniversite hastanesinde karaciğer naklinin gerçekleştirilemeyeceğini, nakil için özel bir hastanede tedavi olması gerektiğini söylediğinde ise anne Nurcan Damcı ikinci kez yıkıldı. Çünkü küçük kızın hayatta kalmasını sağlayacak olan, bir an önce nakledilmesi gereken karaciğer özel bir hastanede ve 80 bin YTL değerindeydi.

SADECE 15 GÜNÜ KALDI  Siroz hastası kızının başucundan bir an olsun ayrılmayan anne Nurcan Damcı, küçük Elif’in karaciğer naklinin gerçekleşebilmesi için çalmadığı kapı kalmadı. 15 gün içinde ameliyat olması gereken kızı için 80 bin YTL’ye ihtiyaç olduğunu anlatan anne Damcı, söz konusu parayı nasıl denkleştireceğini bilemediğini belirtti.

Kızını yaşatabilmek için tüm imkânlarını zorladığını ancak çıkar bir yol bulamadığını dile getiren acılı anne, “Eşim emekli bir tek başımızı sokacak küçük bir evimiz var, ancak 80 YTL eder. İçinde oturmamıza rağmen kızım için satılığa çıkardım, onu yaşatmak için elimden geleni yaparım.15 gün içinde evimi satamazsam kızımı kaybedeceğim. Bu parayı temin eden kim olursa evimi hemen onun üstüne yaparım. Yalvarıyorum kızımı yaşatabilmem için bana yardım edin” diye konuştu.

Her geçen gün karnı şişen küçük Elif ise, umudunu yitirmediğini belirterek, şöyle konuştu: “Bizi yaratan Allah bu hastalığı verdiğine göre, şifasını da verir. Her şey onun kudretiyle oluyor, bizi yaratan istemezse hiçbir şey olmaz, onun için inancımı hiçbir zaman kaybetmedim. Her şeyin bir sebebi var diye düşünüyorum.”

taraf

 


Elif'e yardım etmek ve son durumu hakkında bilgi almak için annesi Nurcan Damcı'nın telefonu: 0554 737 92 44

 



Bu haber 1,703 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,098 µs