En Sıcak Konular

Şeytaniler bu kapıları Mesih’e mi açacak?

29 Temmuz 2008 14:06 tsi
Şeytaniler bu kapıları Mesih’e mi açacak? İki yıl sonra İstanbul, ‘Avrupa Kültür Başkenti’ olacak. Bunun için resmî bir amblemi de var. Fakat bu amblem, Roma’daki Konstantin Takı’ndan, Şimon Peres’in TBMM’deki ‘kapılarına’, oradan Washington’d

2010 yılında İstanbul, “Avrupa Kültür Başkenti” olarak bir seri organizasyon ve faaliyete ev sahipliği yapacak. Tabii Avrupa başkenti olduğu için yerli ve yabancı bir çok katılım bekleniyor.

Bu organizasyon için bir de resmi amblem tasarlanmış ve kamuoyuna açıklanmış durumda. Ancak bu logonun ne anlattığı, ne anlama geldiği, neyi sembolize ettiği yönünde tartışmalar da başlamış durumda.

Bu resmi logo İstanbul ve 2010 tarihini gönderme yapmakla beraber, üç tane de kapı gösteriyor. Belirgin ama sadece “benziyor” diyenler de mevcut.

Bu kapıların tasarımı bir başka ülkedeki bir başka kapının tasarıma hayli benziyor. Roma’da bulunan Konstantin Takı’na. Zaten Konstantinopol ismi de buradan geliyor. Yani Konstantin’den.

Bu işin bir boyutu. Bundan başka boyutları da var ve bir ucu Şimon Peres’in Türkiye ziyareti sırasında TBMM’de yaptığı konuşmanın satır araları ile bir başka açıdandan da Washinton’da Beyaz Saray’ın “altına” kadar uzanıyor. Ama hep kapılara bağlanıyor.

Bu konuda ilginç bir yazı Netpano’da Oktan Keleş tarafından kaleme alındı. İlgili bölümünü aynen alıyoruz.

 



“Şimon Perez Millet Meclisi’nde  yaptığı konuşmada ‘İstanbul bizim için yüce bir kapıdır’ demişti. Meclis tutanaklarına geçti bu sözleri. Ayrıca Papa'nın Türkiye'ye geldiği sıralarda yazdığım ‘Yeni Dünya Düzencileri, İstanbul ve Papa’ da şunları söylemiştim: "Yeni Dünya Düzenini Amerika dillendirir ve organize eder. Ama Amerika'yı kuranlar yahudiler ve masonlardır. George Washington, A.B.D.'nin ilk başkanıdır. Bu şahıs
Şeytanîlerin adamı ve asrın baş masonudur. A.B.D'nin başkentinin ismi bu şahsa
aittir.

 

Hatta Washington adına masonların, yahudi şeytanî teşkilatının yaptırdığı bir anıtta
bulunur. Bu anıta devrin papa'sı bir taş gönderir. Fakat masonik yahudi şeytanî
teşkilatı şiddetle reddeder.

Taşta şu ibareler yazılıdır: ‘BÜYÜK HAÇ ALTINDA, COSTANİNOPOLİS'TEN KUTSAL TOPRAKLARA BURADAN ADIM ATILACAK. LUTHER'İN SOYUNDAN GELECEK PAPA İSA MESİH'İ ÇAĞIRACAKTIR’. Ayrıca taşın üzerinde belli bazı tarihler vardır.

Kısacası bu taşı yahudilerin şeytanî teşkilatı gizlice çalıp Beyaz Saray'ın bugün bulunduğu yere, bahçesinde bir yere gömdüler. Şu an eğer gerekirse Beyaz Sarayı bile havaya uçururlar."

 


 

Dikkat edin şu tabire: ‘Costantinopol'dan kutsal topraklara buradan adım atılacak.’ Burada bir KAPI'dan bahsedilmiyor mu? Aynı Şimon Perez'in dediği gibi bir KAPI. Bu kapı nereye geçmenin işareti? Acaba Şeytanî, Haçlı ve Vatikan İstanbul üzerinde birleşti mi?

Konstantin Takı, 1. Konstantin'in kazandığı bir zafer anısına 312 yılında Roma'da dikilmiş bir anıt. Enteresan değil mi Konstantin'in yeniden karşımıza çıkması?

‘Müslüman-Türk İstanbul" geri alınmak mı isteniyor? Unutmayalım İstanbul'un Roma dönemi kurucusu aynı Konstantin ve Konstantinapol ismi O'ndan geliyor.”



Bu haber 12,410 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,858 µs