En Sıcak Konular

Zamanlama en önemli ipucu!

29 Temmuz 2008 11:58 tsi
Zamanlama en önemli ipucu! Başbakan Erdoğan partisinin meclis grubunda Güngören’deki saldırıyı değerlendirdi. Erdoğan 'provokasyon' uyarısı yaptı ve saldırıyı kimin yaptığıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. İşte konuşmadan satır başları...

Bize bu acıları yaşatanlar elbette hesabını verecekler. Caniler hak ettikleri cezaya er ya da geç çarptırılacaktır. Güvenlik ve istihbarat örgütleri çalışmalarına devam ediyorlar.

Sıcak bir yaz akşamı, mutena bir semtte ki 20 yılda o semt çok değişti. Akılsızca değil akıllıca planlanmış bir saldırıydı. Çünkü bunlar insanlıktan nasibini almamış mahluklardır. Bunun hiçbir şekilde açıklaması yok. Çocukların ve kadınların bu şekilde hedef alınması haince ve kalleşçe yüzlerinden biri. Kurbanlardan 6 tanesi çocuk. Bunlarda vicdan ve şefkat diye bir şey kalmamış.

Alçak bir terör örgütü eliyle 10 dakika arayla patlatılan iki bomba insanlık düşamını terörün kalleş yüzünü bir kez daha gösterdi. Teröristler çöp kutularına sadece bombaları değil çirkin yüzlerini de bıraktı.

Huzur içinde yaşanan bir şehirde çocukların kadınların savunmasız insanların hedef alınması ancak kalleşçe terörün tahmin edilen yüzlerinden birisidir.

Çocuk masumiyetine bile düşmanlar…

Ne güzel ki bu ülkenin bütün insanları derin acısını yüreğine gömerken aynı yürekten terörü lanetliyor.

Her kim terörle Türkiye’nin rotasından çıkaracağını düşünüyorsa yanılıyor.

Kirli planlar milletimizin ruhunu yaralamayacaktır.

Caniler ebediyen gün yüzü görmeyecektir.

Gün birlik günüdür, gün beraberlik günüdür...

Dün arkadaşlarımla birlikte Güngören’deydik. Sönen ocakları ve yüreklerimizden kopan kurbanları unutmayacağız. O temiz yürekleri selamlıyoruz.

Zamanlama cinayeti kimin işlediğiyle ilgili önemli ipuçları verecektir…

Türkiye, gündemi rehin almak için provokasyon yapan hain odaklarla mutlaka yüzleşecektir. Bu ülke üstüne kirli hesapları olanların hesabı bundan sonra tutmayacak. Gün düşmanlık edenleri hayal kırıklığına uğratma günüdür. Milletimizin moralini bozmak isteyenler bunu başaramayacak. Bu ülkeye düşmanlık edenlerin oyunlarını milletçe hepberaber bozacağız. Çetelere karşı gereken cevap verilecektir.

''Teröre vereceğimiz en sağduyulu cevap; nereden gelirse gelsin, ne adına yapılmış olursa olsun, hangi ideolojik mülahazaya dayandırılırsa dayandırılsın, terör karşısında birlik ve dayanışmamızı güçlendirmek, şiddete asla prim vermeyeceğimizi göstermektir''

Bu ülkenin iyiliğini isteyen herkes teröre karşı durmalı, teröre karşı omuz omuza mücadele edilmelidir. Bu zor günleri aşıp layık olduğumuz noktaya geleceğiz. Hukukun hakim olduğu bir ortamda terör zemin bulamaz. Ne zaman eşik atlayacağımız noktaya gelsek terör yüzünü gösteriyor. Terörün hastalıklı mantığını tümüyle reddetmeliyiz. Terörün bu ülkede zemin bulmasını mutlaka önlemeliyiz.



Bu haber 921 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,301 µs