En Sıcak Konular

Anne karnında terör kurbanı oldu

28 Temmuz 2008 12:00 tsi
Güngören'deki patlamada hayatını kaybeden Filiz İkiz'in (28) 8,5 aylık hamile olduğu ve 15 gün sonra doğacak erkek bebeğine elbise almak için orada olduğu öğrenildi.

Sorunlu bir hamilelik geçiren genç anne adayının 15 gün sonra doğacak erkek bebeğine elbise almak için patlamanın olduğu Menderes Caddesi'ne gittiği öğrenildi.

Hain saldırıda hamile kadın karnındaki bebeği ilie birlikte hayatını kaybetti. Güngören Güven Mahallesi Menderes Caddesi'nde dün akşam saat 22:00 sularında peş peşe meydana gelen iki patlama sonucu hayatını kaybedenler arasında bulunan Filiz İkiz'in anne 15 gün sonra bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlandığı belirtildi. Eşi İlhan İkiz ile doğacak bebeklerine elbise almaya giden anne ikinci patlamada karına isabet eden bir demir parçası sonucu ağır yarlandı. İlk patlama yaralananların yardımına giden koca İlhan İkiz, geri döndüğünde eşini kanlar içinde yerde gördü. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadının bebeğini kaybettiği anlaşıldı. Genç kadın da yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bundan önce sorunlu bir hamilelik geçiren Filik İkiz ilk bebeğini düşürdü. İkinci bebeğine hamile kalan genç kadının bu hamileliğide sorunlu geçmeye başladı. Bebeğini karnında gözü gibi koruyan anne yakınlarının verdiği bilgiye göre 7 ay boyunca hiç dışarı çıkmadı. Dün akşam doğuma kısa bir süre kaldığı için bebek alış verişi için dışarı çıkan Filiz İkiz bebeği ile birlikte terör saldırısında hayatını kaybetti.

Hain saldırda hayatını kaybeden Halit Öge'nin (51) patlamanın olduğu bölgeye yakın oturduğu ve ilk patlamada yaralananlara yardım etmek için olay yerinde bulunduğu belirtildi. Bahçelievler Eşref Bitlis İlköğretim Okulu'nda beledn eğiitim öğretmeni olan Öge'nin bir yıl sonra emekli olacağı öğrenildi.

Bu arada Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna cenazelri almak için çok sayıda cenaze aracı giriş yaptı. Cenaze yakınlarının aclı bekleyişi sürüyor.

CİHAN

 



Bu haber 471 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,606 µs