Ergenekon yorumu | " /> Ergenekon yorumu | "/>

En Sıcak Konular

Gül'den Ergenekon yorumu

27 Temmuz 2008 16:50 tsi
Gül'den Ergenekon yorumu Babasının bağevinin kapılarını basın mensuplarına açan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Memleketimizin önü çok parlak. Gelecek çok daha iyi olacak" dedi. Ergenekon konusunda da...

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, dün geldiği memleketi Kayseri'de babasının bağevinde kaldı. Annesi Adeviye, babası Ahmet Hamdi ve kardeşi Macit Gül ile bağevine gelen ziyaretçilerini kabul eden Cumhurbaşkanı Gül, eşi Hayrünnisa Gül ile sabah erken saatlerde bağda sebze ve meyve topladı.

Anne ve babasını yanına alarak, basın mensuplarıyla sohbet eden Cumhurbaşkanı Gül, babasının 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'ndan emekli olduğunu ve ileri yaşına rağmen halen çalışmaya devam ettiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, "Cumhurbaşkanı olduktan sonra Kayseri'ye ilk gelişimde Hava İkmal Bakım Merkez Komutanlığı'nı ziyaret ettim. Burada komutan, babamın çalıştığı dönemle ilgili hiç görmediğim fotoğraflarını ve bazı bilgilerini göstermişti, çok şaşırmıştım. Geçenlerde Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Yaşar Büyükanıt Köşk'e geldiğinde elinde bir dosya vardı. Dosyada babamın tüm sicili, neler yapmış, başarmış onlar vardı. O dokümanları görünce çok sevindim" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Gül, bir gazetecinin, son günlerde düzenlenen operasyonlar ve mahkeme aşamasındaki olaylarla ilgili değerlendirme isteğine, "Mahkemeler görevlerini yapar. Kararı mahkemeler verecek" diye karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Gül, gazetecilere, "benim size bir söyleyeceğim var" diyerek, şunları kaydetti:

"Bir şeyin güzelliğini anlayabilmek için geçmişle kıyas yapmak gerekir. Buna hepimiz şahit oluyoruz. Türkiye her bakımdan çok ilerliyor. Türkiye, dünyada itibarı çok büyük bir ülke. Öyle inanıyorum ki Türkiye'nin geleceği, insanlarımızın geleceği çok parlak olacak, bunu da hep birlikte yapacağız. Türkiye'nin itibarı çok yüksek. Türkiye hem kendi bölgesinde hem de dünyada tüm problemlerin çözümüne katkıda bulunuyor."

cihan



Bu haber 389 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,097 µs