Rahmi Koç da iddianamede! | " /> Rahmi Koç da iddianamede! | "/>

En Sıcak Konular

Rahmi Koç da iddianamede!

27 Temmuz 2008 15:14 tsi
Rahmi Koç da iddianamede! Ergenekon İddianamesi'nde, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un Ergenekon Terör Örgütü üyeleriyle yaptığı görüşmeler de yer alıyor.

Rahmi Koç’un, Ergenekon tutuklusu emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile buluşmak istediği, Ergenekon zanlısı Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlhan Selçuk’la holding binasında görüştüğü yer alıyor. 
  
İddianamede, Rahmi Koç'un, Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın danışmanı vasıtasıyla Veli Küçük ile “Yemek yiyelim” diye haber gönderdiği yer alıyor. Rahmi Koç’un, Veli Küçük’ün, Marmara Denizi’nde bulunan adasını fotoğraflarını çektirmesi üzerine Veli Küçük ile buluşmak istemiş.

İlhan Selçuk, 7 Şubat 2008 tarihinde Koç Holding’in Nakkaştepe’de bulunan binasında Rahmi Koç ile görüşme yaptığı ve söz konusu toplantıda, Cumhuriyet Gazetesi’nin durumu görüşüldüğü, toplantıda, Rahmi Koç’un İlhan Selçuk’a, “Sınır aşıldı mı” dediği yer alıyor.

İddianamede, İlhan Selçuk’un, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde kendisine sorulan, “Koç ailesiyle nasıl bir ilişkiniz vardır? Bu aileden kimlerle görüşürsünüz? Hangi sıklıkla görüşürsünüz?” sorusuna, “Rahmi Koç benim dostumdur. Sırası geldiğinde buluşur konuşuruz. Bu görüşmelerimiz çok sık değildir. Ama benim için bu görüşmeler önemlidir. Türkiye’de o konumda bulunan bir insanın görüşlerini öğrenmek, benim açımdan önemlidir. Görüşmede de Rahmi Koç’un yanına gideceğimden bahsediyorum. Kendisiyle dünyanın ve Türkiye’nin ahvali hakkında görüşüyoruz. Gazeteci olmam nedeniyle Turgay Ciner, Mehmet Emin Karamehmet, Şevket Sabancı, Aydın Doğan gibi şahıslarla da ara sıra görüşürüm” dediği yer alıyor.

habervaktim.com



Bu haber 1,357 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,099 µs