Milli Çözüm yardımı | " /> Milli Çözüm yardımı | "/>

En Sıcak Konular

Ulusal'a Milli Çözüm yardımı

24 Temmuz 2008 22:08 tsi
Ulusal'a Milli Çözüm yardımı Ergenekon kapsamında gözaltına alınan Milli Çözüm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül'ün, Ulusal Kanal'a yardım ettiği ortaya çıktı..

Konya polisinin yaptığı operasyon kapsamında gözaltına alınarak sorgulandıktan sonra İşçi Partisi Konya İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yapan Ulusal Kanal Reklam Müdürü Nuray Gökdemir, Milli Çözüm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül'ün para yardımında bulunduğunu açıkladı.

Öte yandan, soruşturma kapsamında ifadeleri alınan 7 kişi serbest bırakıldı.

Konya polisinin 5 ilde eş zamanlı olarak yaptığı operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında bulunan İşçi Partisi Reklam Müdürü Nuray Gökdemir, serbest bırakılmasının ardından partisinin Konya İl Başkanlığı'nda bir basın açıklaması yaptı.

Toplantıda şok açıklamalarda bulunan Nuray Gökdemir, Ulusal Kanal için yardım topladıklarını söyledi. Kanala yardımda bulunanlar arasında operasyon kapsamında gözaltına alınan Milli Çözüm Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Akgül'ün de bulunduğunu açıklayan Gökdemir, "Özellikle Ahmet Akgül hocamdan maddi yardım istedik. O da bize elinden geleni yapacağını söylemişti. Sözünü yerine getirdi. Mali katkıda bulunmuştu. Para yardımı dışında ayrıca bilgisayar yardımı aldık" dedi.

Nuray Gökdemir, Ergenekon operasyonunun bir safsata olduğunu iddia ederek, "Ergenekon'da amaç Türkiye'deki milli güçleri dağıtmak, parçalamak ve etkisiz hale getirmektir" iddiasında bulundu.

Gözaltına alınmasıyla ilgili açıklama yapan Gökdemir, "Ben Ulusal Kanal Reklâm Müdürüyüm. Çevremizdeki herkesten, kullanılmış kullanılmamış bilgisayar alıyoruz. Özellikle bilgisayar taleplerinde bulunduk. Ya da bilgisayar alımı için mali katkı istedik. Bunun için sorgulandım ben" açıklamasında bulundu.

Öte yandan, gözaltında bulunanlardan sorguları tamamlanan 7 kişi serbest bırakılırken, diğer zanlıların sorgusu sürüyor.

aktifhaber



Bu haber 473 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,079 µs