En Sıcak Konular

İşte yılın transfer bombaları

24 Temmuz 2008 14:08 tsi
Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Turkcell Süper Lig ekipleri yaptıkları transferlerle göz dolduruyor. Transferin en hızlısı Trabzonspor, en flaş ekip yine Fenerbahçe.

İsviçve ve Avusturya'nın ev sahipliği yaptığı Avrupa Şampiyonası'nın heyecanının ardından transfer piyasası hareketlendi. Şimdi taraftarları, ismi geçen yeni yıldızların heyecanı sardı. Bu yılın en büyük bombası kuşkusuz, dünya futbolunun en büyük yıldızlarından biri sayılan Ronaldinho'nun Milan'a transferi oldu. Geçtiğimiz sezon Chelsea ile yolları ayıran Morinho, İnter'le anlaşırken, Chelsea de, sezon sonuna kadar teknik direktörlüğünü yürüten Avam Grant'ın yerine Portekiz Milli Takımı'nın teknik patronu Scolari'yi takımın başına getirdi.

Türkiye'de de transfer piyasası hareketli. Dört büyükler yaptıkları iddialı transferlerle hem Türkcel Süper Lig'de şampiyonluk hem de Avrupa'da başarı peşinde...

TRANSFERİN EN HIZLISI: TRABZONSPOR

Türkiye'de ise yeni sezona en hızlı giren ekip Trabzonspor oldu. Şampiyonluk özlemi çeken Karadeniz ekibi, yaptığı transferlerle bu sezona iddialı giriyor.

EN FLAŞ TRANSFERLER, SARI KANARYALAR'DAN

Transfer döneminde en çok konuşalan takım ise Fenerbahçe oldu. Geçtiğimiz sezon Real Madrid'ten Roberto Carlos'u transfer ederek tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çeken Sarı Lacivertli ekip bu sezon da Avrupa Şampiyonu olan İspanya'nın deneyimli hocası Luis Aragones ile geçen sezon La Liga'da gol kralı olan Guiza'yı renklerine bağlayarak büyük yankı uyandırdı.

CİMBOM TRANSFERDE AĞIR DAVRANIYOR

Transfer döneminin vasat takımlarından olan Galatasaray ise, mali sıkıntıların sürmesinden dolayı fazla trasnfer yapamasa da, yıldız oyuncuları renklerine bağladı. Galatasaray'ın bu yılki en flaş transferleri Liverpool'lu Kewel ve Portekizli Meira oldu.

EN HIZLI VE EN TRANSFERLER BEŞİKTAŞ'TAN

Transferin en hızlı ama en sönük takımlarından biri de Beşiktaş. Avrupa Şampiyonası öncesi 3 yabancı transferi gerçekleştiren Siyah Beyazlı ekip, aldığı isimlerin vasat görüntü çizmesi nedeniyle büyük eleştiriler almaya devam ediyor. İç transferde ise Kartallar, Gökhan Zan, Bobo ve Delgado gibi yıldız oyuncuları takımda tutmayı başardı.

timetürk



Bu haber 594 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,352 µs