En Sıcak Konular

Neye benzediğini o da bilmiyor

24 Temmuz 2008 11:48 tsi
Neye benzediğini o da bilmiyor Bir garip Türkiye hikayesi... Manken Çiğdem Savaş altı dakikalık bir proje için Çiller'e benzeyecekti. Bu yüzden bıçak altına yattı. Ancak neye benzediğini artık o da bilmiyor.

Çiller'e benzemek için bıçak altına yatan Çiğdem Savaş, yedi saat süren ve estetik cerrah İlker Manavbaşı'nın yürüttüğü operasyonu anlattı. Ağrılarının bulunduğunu ve aynaya bakmaya henüz korktuğunu söyleyen Savaş, yeni yüzü için Cuma günü psikolojik destek almaya başlayacak.

19 Temmuz'da stardı verilen Cumhuriyet Kadınları Defilesi'nde Türkiye'nin ilk kadın başbakanlarından Tansu Çiller'i canlandıran Çiğdem Savaş, Çiller olmak için önceki gün bıçak altına yattı. İlker Manavbaşı'nın yürüttüğü ve yaklaşık 7 saat süren operasyonun ayrıntılarını İnternethaber'e anlatan manken Çiğdem Savaş, operasyonun kendisi için çok zor geçtiğini ve yeni yüz fikrine alışmaya çalıştığını söyledi.

Ameliyatın kendileri için çok iyi geçtiğini söyleyen Savaş, ameliyat sonrasında yaşadığı ilk gün  ağrılarının dayanılmaz olduğunu ifade etti. Ameliyat kararı öncesi çok düşündüğünü çevresinin olmaması için baskı uyguladığını belirten Savaş, "Benim için çok zor olduğunu daha önceden biliyordum ancak bu kadar zorlu geçeceğini tahmin bile etmiyordum. Çok fazla ağrılarım var. Aynaya bakmaya korkuyorum ancak baktığımda yüzü sargı içinde gözleri kocaman olmuş bir suratla karşılaşıyorum. Sayın Çiller'in fotoğrafıyla gittiğimde garipsendim. Olmamak için iknaya çalışıldım ama yine de kabul ediyorum ki çılgınca birşey yaptım" dedi.

Aynada neye benzediğimi merak ediyorum!
Henüz sargılar yüzünden aynada kendini tam olarak göremediğini de söyleyen Savaş, estetik olmadan önce de kendisiyle barışık bir insan olduğunu ifade etti. Ayna da karşılaşacağı yüzün neye benzediğini merak ettiğini kaydeden Savaş, "Sizin gibi ben de merak ediyorum. Ama ben buna kendimi hazırladım zaten tek bir operasyonda da bu mümkün değil. Bir kaç operasyon daha geçireceğim. Yeni yüzümle ilgili psikolojik tedaviye de başlıyoruz. Çılgınca geliyor biliyorum ama ne yapıyım. Sanırım biraz değil bir hayli çılgınım" dedi.

internethaber



Bu haber 491 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,941 µs