En Sıcak Konular

ADD'de Şener Eruygur temizliği!

23 Temmuz 2008 10:26 tsi
ADD'de Şener Eruygur temizliği! Şener Eruygur'un Muzaffer Tekin'le birlikte olduğu fotoğrafların medyada yer alması üzerine ADD, Eruygur'a ait fotoğraf, video kaydı, belgeleri toplamaya başladı.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Org. Şener Eruygur'un emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'le birlikte olduğu fotoğrafların medyada yer alması üzerine ADD, Eruygur'a ait fotoğraf, video kaydı, belge ve buna benzer materyalleri toplamaya başladı.

Atatarkçü Düşünce Derneği şubelerden Eruygur'un çeşitli etkinliklerde bulunduğu toplu resimler, yazılı bilgiler, sesli ve görüntülü konuşmalar ve buna benzer bütün malzemelerin en kısa sürede kendilerini göndermelerini istedi. Şubeler muhtemel polis baskınına karşı da uyarıldı. Şubelere 21 Temmuz 2008'de gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı: "Genel Başkanımız Şener Eruygur'un katıldığı ve konuşma yaptığı şube etkinlikleri, görsel ve yazılı kayıtlarının en kısa sürede Kadıköy şubemize gönderilmesini rica ederiz."

ALBÜM KORKUTTU

ADD'nin Ergenekon kapsamında tutuklanan bazı kişilerin birlikte oldukları fotoğrafların ortaya çıkması üzerine tedbir alma ihtiyacı duyduğu belirtiliyor. Fotoğraflarda soruşturmada adı geçenlerin değişik tarih ve mekanlarda yaptıkları toplantılar belgelenirken özellikle bazı isimlerin her fotoğraf karesinde olması dikkat çekmişti. Yayınlanan bir fotoğrafta ise Eruygur ile Danıştay saldırısında adı geçen emekli Yüzbaşı Muzaffer Tekin'in de aynı karede oldukları görülüyordu.

yenişafak



Bu haber 415 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    2,405 µs