En Sıcak Konular

Altaylı'nın canını sıkan anket!

23 Temmuz 2008 09:33 tsi
Altaylı'nın canını sıkan anket!
"Ergenekon sulandırılıyor mu" anketinin sonuçlarını gören Altaylı ne yapacağını şaşırdı.

Fatih Altaylı, Teke Tek'te Ergenekon Soruşturması ile ilgili anket yaptı. Sonuçları beğenmeyen Altaylı, 'programda net bir tartışma ortamının sağlanamadığını' vurgulayıp, neticeyi sözlü olarak açıklamadı.

Teröristbaşı Öcalan ile samimi pozları ortaya çıkan ve kitaplarında Atatürk hakkında demediğini bırakmayan Yalçın Küçük dün yine ekranlardaydı. Ergenekonculara toz kondurmayan Küçük’ü aklama paklama görevi bu sefer Ergenekoncuları görmezden gelen tavırlarıyla tanınan Fatih Altaylı’ya düşmüştü. Teröristbaşı ve Ergenekon hayranı Küçük, bu programda da yine bildik hareketlerini ve saldırılarını sürdürdü.

Programın konusu Ergenekon olunca Fatih Altaylı da sulandırmanın başka bir versiyonunu devreye soktu. Programın başında izleyicilere bir SMS anketinin duyurusu yapıldı. Ankette izleyicilere “Medya Ergenekon Operasyonu’nu sulandırıyor mu?” sorusu soruldu. Program boyunca anket duyurusunu sürekli tekrarlayan Altaylı, ne var ki iş anket sonuçlarını açıklamaya gelince yan çizdi. Çünkü ankete katılan izleyicilerin yüzde 93’ü Ergenekon operasyonlarının medya tarafından sulandırıldığı yönünde oy kullanmıştı. Sadece yüzde 7’lik bir katılımcı tersini düşünmekteydi. Sonuçlar istediği gibi çıkmayan Fatih Altaylı kısa süreli şaşkınlığın ardından çareyi anket sonuçlarını görmezden gelmekte buldu.

Hatırlanacağı üzere Timetürk'ün yaptığı haberde, Ali Kırca, Ana Haber Bülteni'nde benzer bir anket yapmış, "AKP bugün seçim olsa %70'le yeniden iktidar olur" sonucu vermek için bin türlü laf etmiş, cümleleri karıştırmış, dakikalarca kendisini ifade etmek durumunda kalmıştı.

timeturk



Bu haber 1,065 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    En Çok Okunan Haberler


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    3,456 µs